Karlsdalsallén 53

Karlsdalsallén 53

Sörbyängen / Örebro kommun
1 490 000 kr
  • 2 Rum
  • 49 kvm
Anmäl intresse

Här välkomnas vi av en ljus och luftig bostad om två rum och kök med en härlig uteplats och generös takhöjd om hela 3 meter.

Bostaden har genomgående vita väggar och ett enhetligt parkettgolv med undantag för hallen där det är grått klinkergolv. Badrummet i bostaden är beläget i anslutning till hallen och har vitkaklade väggar samt ett grått klinkergolv. Här finns tvättmaskin samt torktumlare och goda förvaringsmöjligheter i form av handfatskommod och spegelskåp.

Längre in i bostaden finns ett kombinerat kök och vardagsrum där umgänge tillsammans med familj och vänner står i fokus. Köket har vita köksluckor samt vitvaror som tillsammans med den mörka bänkskivan och diskbänken ger ett stilrent intryck. Här finns bra utrymme för matgrupp och vardagsrumsmöbler. Från kök och vardagsrum nås också den trevliga uteplatsen som inte bara under de varmare månaderna skapar ytterligare ett rum för umgänge, det skänker även ljus och skapar en luftig känsla till hela lägenheten. Intill kök och vardagsrum finns bostadens sovrum som har plats för en dubbelsäng och förvaring i form av en garderob.

Sörbyängen är ett lugnt område med närhet till förskolor och grundskola. Här bor ni med gångavstånd till livsmedelsbutiker, systembolag, vårdcentral och restaurang. För er som gillar motion finns gym, golfbana, fina promenadstråk samt Sörbybacken runt hörnet. Från bostaden har ni ca 5 minuter med cykel till Örebro Universitet och city kärnan med allt vad det har att erbjuda. Vill ni ta bussen så finns en hållplats precis utanför.

Varmt välkommen att kontakta Andreas Ståhl för mer information!

Andreas Ståhl - Mäklare Örebro

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

49 kvm

Avgift:

3 188 kr

Pris:

(30 408 kr/kvm) 1 490 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Andreas Ståhl

Andreas Ståhl

0761-80 24 08


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Karlsdalsallén 53 Sörbyängen

HitCounter