Framnäsbacken 10B

Optimalt planerad 2:a med mysig uteplats!

Kommande försäljning Solna Skytteholm Solna kommun

*** ACCEPTERAT PRIS! KONTAKTA MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING ***

Varmt välkomna till en 2:a med öppen planlösning och härlig uteplats!

I ett centralt läge på en lugn återvändsgata i trevliga Skytteholm finner ni en attraktiv tvåa med öppen planlösning och en fantastisk uteplats. Lägenheten är välplanerad med öppna sociala ytor, ett rymligt och stilrent badrum samt ett ordentligt sovrum med plats för mycket förvaring. Den fantastiska uteplatsen skapar en härlig radhuskänsla. Uteplatsen bjuder på mycket grönska utan insyn. På samma våningsplan som lägenheten kommer man enkelt till föreningens tvättstuga och lägenhetens förråd är nära till hands.

Brf Arkitekten är en stabil förening med många förmåner för medlemmarna. Här erbjuds faciliteter så som en stor och fräsch tvättstuga, föreningslokal för 36 sittande platser med kök och badrum, övernattningslägenhet med kokvrå och badrum, gym, bastu med lounge och dusch, hobbyrum, cykelrum etc.

Större renoveringar som är gjorda är bland annat stambyte, fasad, balkong och takrenovering samt byte av fönster.

På Framnäsbacken bor Ni i ett lugnt och lummigt läge med närhet till allt man kan önska sig så som Skytteholmsparken med sina vackra omgivningar, några minuters promenadavstånd till Solna Centrum och Huvudsta Centrum med stort utbud av butiker, restauranger och service. I området finns utmärkta kommunikationer med tunnelbana från Solna C samt Huvudsta C som tar er till City på ca. 8 min, flertalet busslinjer, pendeltåg och även med tvärbanan. Inom gångavstånd finner Ni även större matbutiker som Ica Maxi. Dessutom finns ett rikligt friluftsliv med strandpromenader, bad och sjöar på behagligt gångavstånd. Läget är lugnt och lummigt invid stort grönområde, med gräsytor, fotbollsplan och lekplats. I närheten ligger också förskola, skola och gymnasium.

Varmt välkomna på visning!

Pris 2 700 000 kr 52 427 kr/kvm
Boarea 51,5 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift 2 465 kr
Notarlånet i samarbete med Lånekoll
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här