Gåsörtsvägen 32

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
Kommande bostad
  • 151 + 7 kvm
Anmäl intresse

Modernt hus med pool!

Välkommen till detta hemtrevliga och moderna hus med friköpt tomt samt pool! Huset erbjuder en stor altan i bästa solläge samt en härlig pool på husets baksida med angränsning mot skogen. Huset är minst sagt inbjudande med en genomgående ljus och luftig känsla som genomsyrar den mycket genomtänkta planlösningen. Huset är disponerat i 2 plan med de sociala delarna med kök och vardagsrum beläget på entréplan samt sovrum, badrum och klädkammare på övre plan. Köket är ett Myresjökök -stilfullt med full maskinell utrustning som kyl och frys, inbyggd mikro, fläkt, spishäll/ugn och diskmaskin.

Sällskapsytorna i huset är generösa till ytan som ger gott om plats för familj och vänner att umgås. Från vardagsrummet nås den härliga altanen i rakt söderläge som bjuder in till stora sällskap och ljuvliga mingelkvällar. På baksidan av huset finns den trivsamma trädgården med uppbyggd altan med en fantastisk pool som skapar härliga somrar. Här har man en oas där man njuter av varma sommarkvällar med grönskan som ramar in tomten.

Uppfarten har plats för två bilar.

Hela Ursvik är precis den idylliska småstad som de flesta barnfamiljer längtar efter. Här råder det bullerbynkänsla på de lummiga smågatorna mellan husen. Ett otroligt charmigt och lugnt område där man ser barn leka på gatorna bland husen. Här finns verkligen allt för familjen; närheten till förskolor och skolor, underbara grönområden, motionsslingor och naturreservat. Samtidigt bor man endast ca 10 minuters bilfärd från Stockholms city.

Kommunikationer
Promenadavstånd till busslinjen 504 som tar dig till Sundbyberg centrum, Rissne och hallonbergen. Därifrån kan man ta tunnelbana blå linjen till Stockholms central på ca 15min. Från Sundbyberg centrum går även pendeltåg, bussar och tvärbanan.

Förskolor och skolor
Redan i samband med de första inflyttningarna i Stora Ursvik öppnades Pysslingens förskola/skola, Älvkvarnsskolan på Marieborgsgatan. Hösten 2010 öppnade den första kommunala förskolan i Stora Ursvik, förskolan Granatäpplet. Sedan hösten 2011 har Sundbybergs kommun även en provisorisk förskola i Milo-området som också har en finsk avdelning. Båda de kommunala förskolorna utmärks av att de ligger i nybyggda lokaler med gårdarna vända mot skogstomter som är härliga områden för lek och äventyr.
Kymlingeskolan är en nyöppnad skola och förskola i Ursvik som ligger väster om Ursviks holme.
I närområdet finns flera förskole- och skolalternativ. I Lilla Ursvik ligger den kommunala Ursviksskolan med skol och förskoleverksamhet. Det finns även skolor i Rissne, Hallonbergen och Brotorp i såväl kommunal som privat regi.
Planering pågår för ytterligare förskolor/skolor i takt med att området växer.

På Oxenstiernas allé ligger mini-livs samt Puls & träning. På andra sidan Enköpingsvägen finner ni Willys, Coop och Hornbach.Varmt välkommen på Visning!

Linda Rosén - Mäklare Sundbyberg

BOAREA:

151 kvm

BIAREA:

7 kvm

Tomtarea:

328 kvm

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Linda Rosén

Linda Rosén

0708-67 70 26


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Gåsörtsvägen 32 Sundbyberg/Ursvik

HitCounter