Sollentunavägen 309

Sollentunavägen 309

Sollentuna Häggvik / Sollentuna kommun
1 700 000 kr
  • 1 Rum
  • 29 kvm
Anmäl intresse

Påkostad studiolägenhet!

ACCEPTERAT PRIS! Ring för visning! Ta chansen och flytta in i denna påkostade studiolägenhet. Härlig öppen planlösning, underbart ljusinsläpp från fönster från golv till tak samt en härlig fransk balkong. Vacker ekparket, målade väggar och lyxigt badrum. Köket har öppen planlösning stilrent inrett med gråa detaljer, rostfritt stål och öppna hyllor. En lägenhet som måste upplevas på plats!

Trivsamt område med två sjöar och vackra naturområden att promenera runt i, närhet till både skidbacke, golfbana och flertalet sportaktiviteter. Goda kommunikationer och närhet till shopping, med pendeltåget tar du dig in till Stockholm City på 14 minuter och bara några stationer eller hållplatser bort ligger flera stora köpcentrum som Sollentuna Centrum, Mall of Scandinavia, Kista Centrum och Stinsen.

Sollentuna är en expansiv del av Stockholms närområde som snabbt får allt fler och egna storstadskvaliteter. Tillsammans med nya och tätare stadskvarter växer ett stort service-, shopping- och restaurangutbud fram. Urbaniseringen för med sig fler invånare, mysigare mötesplatser, ett livligare folkliv och en urban känsla som ytterligare integrerar området och invånarna med Stockholm. V28 är en del av den här trenden, men också början på nästa steg.

Materialvalen för V28 är genomgående exklusiva och genomtänkta. Ljusgråa väggar och funktionella detaljer blandas med tidlösa material som sten, trä och rostfritt stål. Materialen jobbar fint tillsammans och ger samtidigt plats för eget skapande och egna uttryck.

Husets utemiljö är uppdelad i två nivåer. Den övre gården är en mer visuell och privat trädgård – en rofylld plats med ordnade planteringar. Den nedre gården öppnar upp sig mot gatan och är en livligare plats planerad för aktiviteter som lek, umgänge och odling. Innergården och de välplanerade lägenheterna blir tillsammans en oas i storstaden. En plats där du kan koppla av och få utlopp för din kreativitet, men där stadens utbud och puls samtidigt är alldeles nära. För den som vill upptäcka de spännande omgivningarna finns det dessutom gemensamma cyklar och en elbil att låna i huset.

Häggvik är en trygg och etablerad stadshybrid där stad möter natur och kultur. Här har du nära till två sjöar och kan dagligen promenera genom en vacker och levande kulturmiljö med närhet till bland annat Edsbergs slott och slottspark. I området där vikingaskepp en gång rullades på stockar ligger nu en livlig och växande stadsmiljö. Häggvik är samtidigt en oas för dig som är sport- och friluftsintresserad. Här finns bland annat en skidbacke, en snowboardpark, en golfbana, ett nyrenoverat badhus, flera volleyboll- och tennisbanor samt en bowlinghall. Skridskor kan du åka både på Edsviken och på spolade skridskobanor.

Närheten till kommunikationer gör området både naturnära och centralt. Här är varken Sollentuna centrum eller Stockholms innerstad särskilt långt borta. Med pendeltåget tar du dig in till Stockholm City på 14 minuter och bara några stationer eller hållplatser bort ligger flera stora köpcentrum som Sollentuna Centrum, Mall of Scandinavia, Kista Centrum och Stinsen.

Välkommen på visning!

Linda Rosén - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

29 kvm

Avgift:

1 850 kr

Pris:

(58 621 kr/kvm) 1 700 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Linda Rosén

Linda Rosén

0708-67 70 26


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Sollentunavägen 309 Sollentuna Häggvik

HitCounter