Bråvallagatan 9B, 4tr

Vasastan/Birkastan / Stockholm kommun
2 950 000 kr
  • 1 Rum
  • 25 kvm

Charmig 20-tals lägenhet högt upp i huset mitt i Birkastan och med stabil förening!

En pärla på bästa adress! Med sitt idealiska läge på pittoreska Bråvallagatan ligger denna mysiga och toppfräscha etta. Stort och lättmöblerat rum med plats för både stor säng, förvaringsmöbler, sällskapsmöbler och matbord. Golvet består av välbevarad fiskbensparkett, generös takhöjd på ca 2,8m och ett stort spröjsat fönsterparti mot en lugn gata och ovanligt djupa fönsternischer. Charmiga orginaldetaljer som takrosett, speglade dörrar och lister från det populära byggnadsåret. Stabil förening som äger marken, god ekonomi.

På Bråvallagatan bor ni lugnt och fridfullt med Rörstrandsgatans myllrande folkliv runt hörnet. Rörstrandsgatan kantas av välkända restauranger, caféer och butiker. För den som önskar mer shopping finns Västermalmsgallerian en kort promenad bort, strax över St Eriksbron, en välkänd galleria som har allt från stora matvarubutiker till välkända kläd och inredningsbutiker.

Birkastan bjuder även på närhet till vackra promenadstråk längst med Karlbergskanalen nedanför Karlbergs slott eller längst med Brunnsviken i Hagaparken. Ett stenkast från bostaden ligger även välkända Vasaparken med mysiga caféer, lekpark samt minigolfbana.

I direkt närhet till lägenheten finns goda kommunikationer med buss, tunnelbana, pendeltåg och flygbussar.

Varmt välkomna på visning!

Martin Monko - Mäklare Vasastan

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

25 kvm

Avgift:

1 428 kr

Slutbud:

2 950 000 kr (118 000 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Martin Monko

Martin Monko

08-522 480 45 · 0709-99 79 11


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter