Hornstulls Strand 13, 4 tr

Hornstulls Strand 13, 4 tr

Södermalm / Stockholm kommun
3 350 000 kr
  • 2 Rum
  • 45 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad och mycket fin tvåa med fantastisk utsikt mot Liljeholmsviken!

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina tvåa med exemplarisk utsikt över Liljeholmsvikens glittrande vatten. Bostaden är väldisponerad med ett ljust vardagsrum, stilfullt kök, mysigt sovrum med plats för dubbelsäng samt ett helkaklat badrum med badkar. Rikligt ljusinsläpp ges i lägenheten tack vare de stora fönsterpartierna som i kombination med den fria utsikten mot vattnet skapar en härlig känsla av rymd. Exemplarisk förvaring erbjuds i en stor garderobsvägg i vardagsrummet samt i två ytterligare garderober. Sammanfattningsvis är detta en mycket välplanerad bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt för såväl ensamhushållet som paret. Välskött och omtyckt förening som dessutom äger sin mark!

Här bor du lugnt och skönt i ett av Stockholms mest attraktiva och trendiga områden. Kontinental stämning och kreativ atmosfär färgar tillvaron och i kvarteret finns bl.a. bageri, närbutik, skomakare, barer och caféer. I Hornstulls Galleria hittar du allt vad du kan tänkas behöva såsom kläd, inredning och matbutiker samt systembolag och mycket mer. Andra pärlor i området som inte bör missas är Restaurang Tjoget, Lasse i parken, Vurma, Debaser, Bistro Barbro, Långholmens Brokafé och kvartersbion Bio Rio. Området har goda kommunikationer med flertalet busslinjer samt T-banans röda linje som tar dig till Stockholms city på några minuter.

Förutom Hornstulls och Högalids generösa utbud av caféer, butiker och service finns vatten och grönområden inpå knuten och här kan du finna Södermalms Båtklubb eller varför inte hyra en kanot hos Långholmen Kajak och paddla dig runt i natursköna områden. På Reimersholme, Långholmen, i Tantolunden och längst Årstaviken ges tillfälle till bad, natursköna motionsrundor och andra trevliga nöjen så som vinter- och sommarmarknader. Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna!

Varmt välkommen på visning!

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

45 kvm

Avgift:

2 499 kr

Visning:

Måndag 28/9 Kl. 17:00-17:30

Pris:

(74 444 kr/kvm) 3 350 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Hornstulls Strand 13, 4 tr Södermalm

HitCounter