Uppfartsvägen 9, 3 tr

Uppfartsvägen 9, 3 tr

Solna Gamla Råsunda / Solna kommun
3 195 000 kr
  • 2 Rum
  • 41 kvm
Anmäl intresse

Accepterat pris! Ring för privat visning.

Välkommen till denna fantastiska totalrenoverade etta som är omgjord till en tvåa med balkong och bra läge högt upp i huset i hjärtat av Gamla Råsunda. Detta hem välkomnar dig med ljusa väggar och ett generöst ljusinsläpp. Den trevliga planlösningen har kvadraten rätt fördelade mellan utrymmena med ett tilltaget sällskapsrum med plats för både soffa och matbord. Härifrån nås balkongen med sol under morgon och förmiddag.
En synnerlig välplanerad och hemtrevlig bostad med generös takhöjd, perfekt läge mitt i Råsunda och i stabil och välskött förening med gemensam takterrass. Lägenheten andas harmoni med genomgående vita väggar och ekparkett som ger en neutral bas att inreda efter.

OMRÅDET
Läget är perfekt! Bo precis intill Råsundavägen som kantas av flera trevliga caféer, restauranger och småbutiker. Uppe i Filmstaden finns ett brett utbud av restauranger på liten yta och dessutom Råsundas egna SF-biograf som gör biobesöken mer spontana. Filmstaden bjuder på flera restauranger i olika prisklasser. Backstugan är en av många restauranger med hemtrevlig miljö och husmaninspirerad meny. Regissörsvillan som har en stjärna i White guide serverar högklassig mat och har en mycket välbesökt uteservering sommartid. I portvaktsstugan som ligger vid entrén till området finns ett våffelcafé och ni kan också välja mellan att äta italienskt, sushi, thai mat, här finns något för alla smaker.

MATBUTIK/ SHOPPING
För mindre inköp ligger det en ICA- butik precis vid nedgången till tunnelbanan vid Skogstorget. På promenadavstånd når ni Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av modebutiker och flera restauranger och upplevelser på IMAX- biograf. Här finns också ICA Kvantum och Hemköp för större matinköp. Det ligger också en ICA Maxi i Solna Business Park ca 5 minuter bort med bil.

GRÖNOMRÅDEN/MOTION
Naturen finns precis runt knuten med Råstasjöns och Lötsjöns fina promenad- och löpvägar. Ursviks stora motionsområde med skidspår ligger också i närheten. Närmaste grönområdet är Näckrosparken för dig som vill ta en kort promenad eller rasta hunden. Uppe i Filmstaden ligger Puls och Träning gym och precis där Solna gränsar mot Sundbyberg ligger SATS Tuletorget. En tvärgata bort ligger populära Little Peace Yogastudio.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är mycket goda, Solna har ett unikt läge med tillgång till både pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar på promenadavstånd. Närmsta tunnelbanestation är Näckrosen (blå linje) dit du promenerar på 5 min. Tunnelbanan tar dig exempelvis till T-centralen på 11 min, Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Flera bussar avgår ute på Råsundavägen däribland buss 515 som tar dig till Odenplan på 15 min eller Sundbyberg i andra riktningen. Pendeltågen avgår från både Solna station och Sundbyberg station. Tvärbanan finns att tillgå från Solna C, Solna Business Park samt Sundbyberg C och går till Alvik/Sickla udde.

Till Karolinska och Vasastan cyklar man på 10 min. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, 40 min.

Kamjar Shahi - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

41 kvm

Avgift:

1 881 kr

Pris:

(77 927 kr/kvm) 3 195 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Uppfartsvägen 9, 3 tr Solna Gamla Råsunda

HitCounter