Ulvsättragränd 7, 3tr

Järfälla Kallhäll / Järfälla kommun
1 550 000 kr
  • 1.5 Rum
  • 34 kvm

Magisk 1,5:a med balkong i högt läge!

Varmt välkomna till denna kvadratsmarta 1,5a i Kallhäll. En fantastisk lägenhet med fönster i två vädersträck och högt läge. Det nya kvarteret växer upp intill Kallhälls centrum, som växer så det knakar! Här bor du med närhet till kommunikationer, restauranger och skolor, bra service och småstadskänsla på hemmaplan, samtidigt som du enkelt tar dig till centrala Stockholm på ca 20 min. Här har ni nära till Mälaren och Bolinder strand, Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt Barkarby med handelscentrum, IKEA och outlet. Nära har man även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor.

Ett lugnt område med en trevlig atmosfär med goda kommunikationsmöjligheter och med närhet till både centrum och grönområden.
På gångavstånd finns mysiga promenadstråk längs med vattnet och populära Kallhällsbadet och Ångbåtsbryggan. Området är rena drömmen för den båtintresserade med både Piluddens Båtklubb och Kallhälls Båtklubb samt marinan bara en kort promenad från bostaden. Här bor ni med tillgänglighet till E18 och goda kommunikationer som pendeltåg från Kallhäll station. Det nya kvarteret växer upp intill Kallhälls centrum, som under de närmaste åren kommer att moderniseras och byggas ut. Här bor du med bra service och småstadskänsla på hemmaplan, samtidigt som du enkelt tar dig till centrala Stockholm på ca 20min.
Med bil eller buss tar ni er enkelt till populära Barkarby handelsplats med bland annat Ikea och Outlet.

Varmt välkommen på visning!

Shervin Hashemi - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

1.5 Rum

BOAREA:

34 kvm

Avgift:

2 438 kr

Slutbud:

1 550 000 kr (45 588 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Shervin Hashemi

Shervin Hashemi

0708-99 79 45


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter