Drottning Kristinas esplanad 55

Drottning Kristinas esplanad 55

Solna Ulriksdal / Solna kommun
6 250 000 kr
  • 4 Rum
  • 104 kvm
Anmäl intresse

Lägenheten alla drömmer om med magisk terrass högst upp i huset i sydvästläge!

Accepterat pris! Ring för visning!

Lägenheten
Bostaden präglas av mycket ljus tack vare de stora genomgående fönsterpartierna, den sociala planlösningen och fantastisk takhöjd på 2,70 meter. Detta hem är fulländat och läget kan knappast bli bättre. Tre möjliga sovrum som även kan inredas som barnrum, kontor eller gym. Ett öppet och fullrustat kök och här finns plats för en större matgrupp för middagsbjudningar. Intill köket ligger vardagsrummet som kan disponeras enligt önskemål med soffgrupp, soffbord och tv-bänk. Ljusinsläppet är magiskt tack vare de stora fönsterpartierna. Från vardagsrummet och två av sovrummen når ni den härliga terrassen som har sol stora delar av dagen och kvällen. På denna terrass garanteras många härliga och varma sommarkvällar med nära och kära. Vidare finns förråd/klädkammare med möjlighet för mycket förvaring. Badrummet är rymligt med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är genomgående ljus med parkettgolv och vita väggar.

Föreningen
Brf Orangeriet är en god och stabil föreningen. Föreningen har garageplatser med hiss-access och det finns lediga platser i dagsläget. Styrelsen har inga planer på att göra några större renoveringar det närmsta året. I varje uppgång finns ett barnvagnsrum. På gården finns det ett gemensamt cykelförråd. Förråd finns att hyra i garaget.

Kommunikationer
Ulriksdal är mycket tilltalande omgivet av grönska samtidigt som det ligger intill Ulriksdals station som tar dig in till Stockholms city på bara några minuter. Alternativt finns ett flertal busslinjer att välja på bland annat mot Solna C, Brommaplan och direktbuss till Stockholm C. Direkttåg till Uppsala/Arlanda. På endast någon minut är ni ute på E4an för den som åker bil. Tunnelbanestationen Bergshamra ligger några minuter bort med buss.

Området
Området expanderar och idag finns det olika restauranger i form av en trevlig pizzeria, Jonas Spis och kanske Solnas bästa sushi. I närheten finns ett rikt utbud både för liten och stor, med fantastiska Överjärva gård med hästar och caféer, Hagaparken som erbjuder härlig natur samt Ulriksdals slott med trädgårdscafé, Ulriksdals golfklubb och Ulriksdals Wärdshus. På gångavstånd når du Mall of Scandinavia som erbjuder enormt utbud shopping + restauranger och Friends Arena som erbjuder evenemang. Idag finns gymmet Nordic Wellness i området och 2020 öppnar Actic gym i två plan med utsikt över Brunnsviken. Marriot hotell har nyligen öppnat i området samt flertal restauranger och caféer. Nyligen har även en kemtvätt samt ett bageri öppnat vid torget. Det finns också planer på en livsmedelsbutik. I området finns förskolan Pysslingen med plats för ca 130 barn, Ulriksdals skola och Ulriksdals sporthall. Ulriksdal är ett nytt område som ständigt växer, läs mer på Ulriksdal.se

** Obs för drönarvy klicka på länken nedan**

https://youtu.be/3hvIu6jzbiE


Visningstider kommer, välkommen att kontakta mäklaren för frågor!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

104 kvm

Avgift:

5 610 kr

Visning:

Tisdag 7/7 Kl. 16:30-17:00

Pris:

(60 096 kr/kvm) 6 250 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Consector

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Drottning Kristinas esplanad 55 Solna Ulriksdal

HitCounter