Anders Reimers väg 15, 4 tr

Södermalm Reimersholme / Stockholm kommun
  • 2 Rum
  • 48.5 kvm

Välplanerad och mycket fin tvåa med möblerbar balkong mot Långholmskanalen!

Välkommen till denna charmiga tvåa belägen på lugna och natursköna Reimersholme som erbjuder skärgårdsboende mitt i stan. Här bor du i en stor och välskött förening med låga avgifter som erbjuder många fördelar till sina boende så som tillgång till hobbyrum, fotostudio, cykelförråd, gästrum, motionsrum med pingisbord, bastu, roddbåt samt badbrygga precis utanför porten. Både gästrum och tvättstuga med tokrum är beläget i den aktuella fastigheten. Lekparker, fotbollsplan samt flertalet picknickbord/grillplatser finns även i närheten.

Bostaden är väldisponerad med ett ljust vardagsrum, rymligt sovrum med praktiskt sovloft, stilfullt kök med matplats, en möblerbar innerhall, ett helkaklat badrum med badkar samt en möblerbar balkong med utsikt i tre väderstreck och såväl morgon som kvällssol. Rikligt ljusinsläpp ges tack vare bostadens hörnläge med fönster i två väderstreck som i kombination med den generösa takhöjden ger en härlig känsla av rymd. Från bostaden har man fri utsikt mot Långholmskanalen där fina träbåtar puttrar förbi under sommartid. Lägenheten har charmig sekelskiftesinspirerad inredning med pärlspontspanel, William Morris-tapet, fiskbensparkett, grangolv, spröjsat innefönster och rymligt sovloft med snickarglädje som ger lägenheten sin charmiga karaktär. Sammanfattningsvis är detta en mycket väldisponerad bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar perfekt till såväl ensamhushållet, paret eller den lilla familjen.

Populära Reimersholme erbjuder sommartid ett idylliskt boende med lummig grönska och närhet till bad och vattenaktiviteter. På intilliggande Långholmen finns både kajak- och paddleboard-uthyrning och det finns goda möjligheter att ordna egen båtplats om så önskas. På Långholmen hittar man även sandstranden Långholmsbadet och fina promenad- och joggingstråk i skog- och klippmiljö. Vintertid finns pulkabacke för de små, och fina möjligheter till skid-och skridskoåkning på kanalerna och Riddarfjärden.

Samtidigt bor du ett stenkast från Hornstulls mysiga kvarter som klassas som ett av Stockholms mest attraktiva, där kontinental stämning och fartfylld atmosfär färgar tillvaron. Här hittar du gallerian Hornhuset med allt du kan tänkas behöva och även en mängd småbutiker, caféer, barer och flertalet livsmedelsbutiker med generösa öppettider. På Reimersholme finns ett flertal daghem/förskolor och en närbutik som är öppen mellan 9-21. Pärlor i området som inte får missas är Lasse i parken, Tjoget, Loopens Marina och den gamla kvartersbiografen Bio Rio. På andra sidan Liljeholmsviken finner du även Liljeholmstorget med sin galleria som rymmer ca 90 butiker.

Goda kommunikationer med buss från Reimersholme tar dig till Hornstull och genom större delen av söder. T-bana Hornstull nås med några minuters promenad och med bil är du snabbt ute på E4 i såväl söder som norrgående riktning. Hållplats för flygbussarna finns i Hornstull och tar dig till Arlanda på ca 45 minuter. Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna.

Varmt välkommen på visning!

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

48.5 kvm

Avgift:

3 327 kr

Visning:

Måndag 1/6Söndag 31/5

Bilder

Planritning

HitCounter