Huvudstagatan 3D, vån 6

Huvudstagatan 3D, vån 6

Fristaden/Solna / Solna kommun
5 995 000 kr
  • 4 Rum
  • 113 kvm
Anmäl intresse

Välkommen till föreningens största bostad med 2 balkonger och 2 badrum med golvvärme i omtyckta Fristaden med genomgående planlösning som bjuder på ett härligt ljusinsläpp ifrån stora fönsterpartier. Detta är en av Fristadens största bostäder med en mycket bra och trevlig planlösning. Tvärs över gatan ligger trevliga Skytteholmsparken med stora grönområden, fotbollsplaner, utegym, beachvolleybollplan, plaskdamm under sommaren och ett stort lekområde.

Här bor ni bekvämt och modernt, lägenheten uppfyller många utav de krav man idag ställer på ett modernt boende. Hissen tar er hela vägen ner till källarförrådet. Läget är suveränt intill Solna centrum, utanför porten finns det mesta inom service och utmärkta kommunikationer med både t-bana och buss. En kort promenad bort ligger tvärbana och pendeltåg.

Vardagsrum och kök ligger delvis öppet mot varandra och skapar en härlig umgängesyta där både en stor soffa och ett rejält matbord får plats. Köket är stilrent inrett och här finns alla bekvämligheter för att göra matlagningen till ett nöje. Ett stort sovrum är placerat bakom köket och de andra två nås ifrån vardagsrummet. Ifrån hallen nås också ett stort badrum med golvvärme, badkar och ett stort fönster där man kan njuta av solnedgången och en tvättmaskin och torktumlare som står för vardagslyxen. En bostad ni inte vill missa. Välkommen på visning!

Kommunikationerna är optimala och det är svårslaget att ha tillgång till både ett busstorg med flera linjer, T-bana och pendeltåg runt knuten (7 minuter till T-centralen) samt tvärbanan som just nu är i bruk fram till Solna Centrum.

Solna Centrum finns precis utanför. Gallerian erbjuder stort utbud av butiker och många restauranger, apotek, bibliotek, vårdcentral samt annan service. Skytteholmsparken finns i närheten som erbjuder lek för barnen.

På promenadavstånd når ni Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena och Mall of Scandinavia ligger, här finns något för alla. Flera restauranger i olika prisklasser, massvis med trevliga caféer och shopping som du inte hittar någon annan stans i Stockholm. Det finns en anledning till att gallerian är Nordens största. Här finns shopping för alla plånböcker och stilar. Här finns gym, flera matbutiker och SF:s största biosatsning IMAX.

Kamjar Shahi - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

113 kvm

Avgift:

5 720 kr

Visning:

Söndag 31/5 Kl. 13:30-14:00Måndag 1/6 Kl. 17:00-17:30

Pris:

(53 053 kr/kvm) 5 995 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Consector

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Söndag 31/5 Kl. 13:30-14:00 Spara i kalender

    Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare fö

  • Måndag 1/6 Kl. 17:00-17:30 Spara i kalender

    Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare fö

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Huvudstagatan 3D, vån 6 Fristaden/Solna

HitCounter