Parkvägen 12, 4 vån

Solna Gamla Råsunda / Solna kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 61 kvm
Anmäl intresse

Trivsam bostad på fjärde våningen med balkong mot gården! Låg avg!

Mycket trivsam och inbjudande bostad till salu i ett av Gamla Råsundas mest attraktiva lägen. Här har ni nu chansen att bosätta er på fjärde våningen med hiss och stor balkong i sydostläge mot den grönskande innergård. Bostadens genomgående planlösning och med flertalet fönster och balkong bjuder på trivsam utsikt över Gamla Råsundas vackra sekelskifteshus med färggranna fasader och fint böljande takåsar. Utöver utsikten bidrar fönsterpartierna till ett härligt ljusinsläpp. Den generösa takhöjden från byggåret 1912 och fina trägolven skapar en härlig rymd och känsla av ett inbjudande hem.

Mycket attraktiv förening med mycket låg belåningsgrad. I föreningen finns dessutom fem lokaler som hyrs ut. Föreningen har en trivsam innergård, tvättstuga, hobbyrum (med möjlighet för enklare måleri och snickeri), barnvagnsförråd och cykelrum (som man når från nedgång intill porten vid Parkvägen 12 med en ramp som gör det smidigt att köra ner vagn och cykel).

Här bor ni i Råsundas och Solnas mest eftertraktade läge, alldeles intill Stråket. I grannhuset ligger närmsta livsmedelsbutik, Ica nära, en av stans bästa sushirestauranger och frisör. Gamla Råsunda erbjuder charmiga stråk, bagerier, restauranger, caféer och småbutiker. Lite längre upp på Råsundavägen, i Gamla Filmstaden ligger Råsundas egen SF- biograf som presenterar det senaste från filmvärlden. Vid Råsta- och Lötsjön kan man njuta av naturen och härlig promenadstråk/motionsspår. Gångavstånd även till Hagaparken och Brunnsviken.

Utmed Råsundavägen har man goda kommunikationer med buss 515 som tar dig till Odenplan på en kvart. Tunnelbanans blå linje (Näckrosen och Solna C) tar dig till T-centralen på 10 minuter samt bekvämt gångavstånd till pendeltåg vid Solna Station och Tvärbanan vid Solna C.

Solna som kommun växer något enormt. Bland annat byggs Solna och Vasastaden ihop och gör att Stockholms innerstad och Solna växer ihop. Arenastaden, Friends Arena och Mall of Scandinavia (Skandinaviens största köpcentrum) ligger på några få minuters promenad från bostaden. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Madeleine Almkvist - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

61 kvm

Avgift:

1 964 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Madeleine Almkvist

Madeleine Almkvist

0708-99 79 31


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Film & Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Parkvägen 12, 4 vån Solna Gamla Råsunda

HitCounter