Drottninggatan 101, 2tr

Drottninggatan 101, 2tr

Vasastan/Norrmalm/City / Stockholm kommun
3 795 000 kr
  • 2 Rum
  • 46 kvm
Anmäl intresse

Svårslaget läge med låg avgift och helt fri utsikt över Observatorielunden!

Välkommen till denna välplanerade tvåa med låg avgift, centralt läge och garage i huset för endast 1000kr per månad. Genomtänkt planlösning med gott om ytor. Oslagbar utsikt mot Observatorielunden med dess fina grönska och helt utan insyn. Härligt ljusinsläpp i samtliga rum vilket ger en känsla av rymd. Goda förvaringsmöjligheter i bland annat en rymlig klädkammare. Goda ytor även för arbetsplats/skrivbord. Här kan ni med enkelhet bo två eller fler utan att behöva känna att ni bor trångt.

Fastigheten på Drottninggatan 101 ligger i hjärtat av Stockholms innerstad med händelsernas centrum alldeles runt hörnet. Drottninggatan är till största delen gågata vilket gör att det är lugnt och tyst utan störande trafik. Att bo på Drottninggatan är lite unikt då det inte allt för ofta säljs lägenheter här. Utanför porten finns allt ni kan önska, inte nog med att shoppingutbudet är enormt, här finns även ett gediget utbud av trevliga och omskrivna restauranger, pubar och mysiga caféer och bagerier. För den som gillar matlagning rekommenderas ett besök ned till pulserande Hötorget med allehanda torghandel och smaker från världens alla hörn.
Området bjuder även på flertalet biosalonger, eller varför inte ett besök på Centralbadets bad och spa, bara ett par minuter längre ned på Drottninggatan. Söker du grönska finns både Observatorielunden, Tegnérlunden samt avskilda Spökparken mycket nära. Även omtalade Hagaparken är belägen inom en kort promenads avstånd och är väl värd ett besök. Till Rådmansgatans tunnelbanestation är det ca 200 meter och Centralstationen går man till på ca 10 minuter.

Tveka inte på att höra av er om ni har frågor inför visningen!

Andreas Winqvist - Mäklare Vasastan

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

46 kvm

Avgift:

460 kr

Pris:

(82 500 kr/kvm) 3 795 000 kr

Aktuellt bud:

4 410 000 kr (95 870 kr/kvm)
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Consector

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Drottninggatan 101, 2tr Vasastan/Norrmalm/City

HitCounter