Follingbogatan 18

Bromma Beckomberga / Stockholm kommun
1 470 000 kr
  • 1 Rum
  • 23 kvm

Fantastisk 1:a med fönster i söderläge helt utan insyn!

*Ring för visning*

Välkommen till denna fantastiska bostad belägen i anrika Beckomberga sjukhus, byggt på 1930-talet. Här finner ni ett charmigt och samtidigt toppmodernt hem invid Klockhusparken. Lägenheten präglas av stora fönster med fantastiskt ljusinsläpp och bevarade tidstypiska detaljer. Planlösningen erbjuder plats för bord och stolar eller soffgrupp om så önskas, samt säng. Stort ljust badrum med fönster i insynsfritt läge. Praktisk inbyggd kokvrå för att maximera ytorna i bostaden. Tack vare det raka söderläget får vi en otroligt ljus och hemmatrevlig lägenhet!

På varje våningsplan finns en stor matsal som medlemmarna får nyttja fritt, perfekt för storkok eller när vännerna kommer över på middag. I källarplanet finns även en stor gemensamhetslokal som kan bokas samt bastu, övernattningslägenhet (se bilder) och ett hobbyrum.

Brf Klockhuset är en trivsam förening som verkligen lagt medlemmarnas trivsel i fokus. Med de gemensamhetsytor som erbjuds får man minst sagt kalla det ett boende utöver det vanliga. Föreningen äger marken och det finns även möjlighet till garageplats. På husets gavel finns även ett gym beläget!

Beckomberga är ett område som består av nyproducerade bostäder med en trevlig blandning av lägenheter, radhus och villor. Det som särskiljer detta område från andra nyproduktionsområden är att man bevarat grönska för att skapa ett vackert och trivsamt bostadsområde. Två välsorterade mataffärer på gångavstånd och gym i huset. På gångavstånd finns även populära Bistro Bromma.

Kommunikationerna är mycket goda. Buss 117 tar dig till Brommaplan och grön linje på ca 10 min, alternativt Spånga station och pendeltåg på ca 14 min. Buss 113 tar dig till Sundbyberg och blå linje på ca 12 min.

Välkomna på visning!

Isak Oddsson - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

23 kvm

Avgift:

2 560 kr

Slutbud:

1 470 000 kr (63 913 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Isak Oddsson

Isak Oddsson

0708-22 70 98


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter