Tulegatan 22, 5 tr

Tulegatan 22, 5 tr

Vasastan / Stockholm kommun
4 450 000 kr
  • 2 Rum
  • 48 kvm
Anmäl intresse

Magisk 20-tals tvåa belägen högst upp i fastigheten i populära kvarter med öppen planlösning

Välkommen till denna helt magiska tvåa belägen högst upp i en mycket vacker 20-tals fastighet. Lägenheten har en härlig planlösning med öppna ytor samt ett helt magiskt spröjsat fönsterparti.

Garage i fastigheten utan kö. Hiss finns.

Direkt när man kliver in i entrén finner man en hemtrevlig hall med plats för avhängning och goda förvaringsutrymmen via garderober. Vidare in i bostaden möts man av ett härligt ljusinsläpp från lägenhetens stora spröjsade fönster samt öppna ytor. I vardagsrummet får man med enkelhet plats för soffa och tv-hörna samt ett rejält matbord. Köket har halvöppen planlösning mot vardagsrummet avgränsat via köksö och erbjuder rikligt med arbets- och förvaringsytor. Härligt ljusinsläpp via fönsterparti mot sovrum. Via vardagsrummet når man lägenhetens sovrum som rymmer plats för en dubbelsäng. Lägenhetens badrum är sobert och fullt utrustat med stor duschhörna, toalett samt handfat.

Mycket stabil och välskött förening som är lågt belånade med endast 4 900 lån per kvm. De har 4 lokaler om ca 375 kvm, flertalet garageplatser samt 3 hyresrätter som ger riktigt bra intäkter om ca 1 216 000 sek tillsammans vilket kan sättas i relation till deras räntekostnader som ligger på ca 190 000 sek. Utöver det så kan man anta att hyresrätterna som finns kvar är värd markant mer än deras belåning vilket gör att föreningen sannolik kommer bli obelånad inom en framtid. Sammanfattningsvis en mycket stabil förening i en välskött fastighet.

Lägenheten ligger i hjärtat av Vasastan i ett område som under de senaste åren utvecklats till ett sant restaurangmecka. I området ligger flertalet populära restauranger såsom Jim & Jacob, Agrikultur, Svartengrens, Balzac och många fler. Detta i kombination med närheten till natur och joggingstråk i närliggande Hagaparken och Lill-Jans skogen gör läget svårslaget. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet bussförbindelser (bl.a. Buss 2, 4 och 6) precis runt hörnet samt både Odenplans och Rådmansgatans tunnelbana på mindre än 5 min gångavstånd.

Magnus Jonzon - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

48 kvm

Avgift:

2 096 kr

Pris:

(92 708 kr/kvm) 4 450 000 kr

Aktuellt bud:

4 480 000 kr (93 333 kr/kvm)
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Consector

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Magnus Jonzon

Magnus Jonzon

08-556 966 04 · 0708-67 70 14


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Tulegatan 22, 5 tr Vasastan

HitCounter