Radiusbacken 39

Radiusbacken 39

Telefonplan / Stockholm kommun
2 800 000 kr
  • 2 Rum
  • 39 kvm
Anmäl intresse

Välkommen till denna välplanerade och fräscha lägenhet med fransk balkong!

Belägen nära både Telefonplan och Midsommarkransen finner du detta nya projekt i Brf Metronomen med byggår 2018. Lägenheten på 39 kvm har ett mycket gott ljusinsläpp tack vare härliga fönsterpartier, öppen planlösning och en takhöjd om ca 3,2 m. Bostaden är på markplan mot mysig innergård och mot gatan ligger lägenheten en våning upp utan insyn.

Köket är fullt utrustat med allt som kan förväntas och dessutom diskmaskin samt tillvalda detaljer så som underlimmad diskho och inbyggd mikrovågsugn. Köket öppnar upp mot vardagsrummet och bildar tillsammans en naturlig plats för umgänge, med fönster och fransk balkong i sydöstläge. I hallen finns plats för förvaring med flera garderober, linneskåp och städskåp. Sovrummet pryds av stora fönster och här finns plats för säng med sängbord. Badrummet är kaklat i ljusa kulörer och har kombimaskin, dusch, handdukstork och golvvärme.

Lägenheten har vita ytskikt och genomgående parkettgolv vilket ytterligare bidrar till en härlig och modern känsla.

Föreningen har en stor takterrass med anslutande lokal för de boende för trevliga och festliga sammankomster och inredning i form av pentry, WC, bord och stolar. Husen har hiss och även en gemensam och trivsam innergård är under uppbyggnad. Det finns garage och på omkringliggande gator råder boendeparkering. Föreningen tillåter även juridisk person som köpare.

Telefonplan har gått från att vara ett industriområde till att bli ett nytt, växande och trendigt bostadsområde. Här finner du Sveriges största konst- och designhögskola, Konstfack, Midsommargårdens Kulturhus samt så väl mataffärer som nattklubb. Det finns många restauranger i området, bland andra populära Svenska sushiköket och Svenska Hamburgerköket. Bara några minuters promenad bort finner du Svandammsparken som nyligen blivit omgjord av landskapsarkitekter från Nyréns Arkitektkontor.

Närheten till city är optimal och även till Vintervikens mysiga omgivning med badplatser, promenadstråk och båtplats. Tunnelbanan tar dig på ca 5 minuter till centralen och innerstadens puls. I anslutning till T-banan avgår även bussar som trafikerar sträckor till flertalet destinationer i Söderort. Området är mycket populärt, ett stenkast från Midsommarkransen och nära såväl Aspudden som Södermalm.

För mer info se länk: https://www.ssmliving.se/vara-bostader/metronomen/

För mer information och visning - kontakta ansvarig mäklare!

Signe Caroline Sjövall - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

39 kvm

Avgift:

2 600 kr

Pris:

(71 795 kr/kvm) 2 800 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Radiusbacken 39 Telefonplan

HitCounter