Erik Sandbergs Gata 8, 3 tr

Erik Sandbergs Gata 8, 3 tr

Solna Gamla Råsunda / Solna kommun
2 550 000 kr
  • 2 Rum
  • 41.5 kvm
Anmäl intresse

Ljus minitvåa på vån 3 med balkong & perfekt läge i omtyckta G:a Råsunda!

I backen upp på Erik Sandbergs gata ligger denna trevliga minitvåa där ytan har använts med finess. Köket ligger delvis öppet mot vardagsrummet, fokus i detta hem ligger på tilltagna umgängesytor och är det inte så man vill ha det? I sällskapsdelen som omfamnas av vitmålade väggar får ni plats med både soffa och matbord. Härifrån nås balkongen med sol under morgon och eftermiddag, här ryms bord och stolar. Läget i huset på våning tre bjuder på vy mot Gamla Råsundas vackra innergårdar. Det lummiga läget och ett tacksamt avstånd till husen på andra sidan gården, gör att ni bor utan direkt insyn. De stora fönsterna bjuder däremot på ett generöst ljusinsläpp och tillsammans med den väl tilltagna takhöjden på ca 2,70 så känns lägenheten rymlig. Köket som är stilrent och diskret inrett med vita skåp är fullt maskinellt utrustat med integrerad diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd, varmluftsugn med spishäll och fläkt. Sovrummet rymmer en 1.80 cm bred säng. I hallen ligger praktiskt klinkergolv med plats för förvaring av kläder och prylar i flera inbyggda garderober. I anslutning till hallen ligger det kaklade badrummet med dusch. Här kan man installera tvättmaskin om så önskas. Ett trevligt fönster släpper in naturligt ljus i badrummet. Säkerhetsdörren stänger ute allt ljud från trapphuset. Inga avgiftshöjningar är planerade och föreningen har precis gjort flera större renoveringar. I månadsavgiften ingår kabel- Tv och bredband.

FÖRENINGEN
Välskött förening med övernattningsrum med två bäddar i föreningslokalen på vindsplanet. Förutom detta finns egen bastuavdelning, gemensam tvättstuga och cykelförråd i källaren. Föreningen har 6 garageplatser. Många större renoveringar är gjorda däribland stambyte i både kök/badrum 2003-2004 och dränering av husgrunden mellan 2016-2017. Hissen renoverades 2018 och under slutet av 2019 renoverades balkonger, fasad, ytterfönstren och tak.
I månadsavgiften ingår bredband och kabel-TV.

OMRÅDET
Kvarteret är lugnt och grönt med två småparker precis intill huset, samtidigt bjuder denna del av Gamla Råsunda på ett brett utbud av service och flera restauranger såsom; Supreme Burger, en Napolitansk pizzeria, Enrico’s vinbar och Café Mezzo. Utmed Råsundavägen ligger både Coop och en ICA- butik för matinköpen. En kort promenad bort når ni Råstasjön som möter upp Lötsjön med fina motionsspår. I Ursviks stora motionsområde på andra sidan E18 finns med elljusspår som bjuder på större träningsutmaningar och skidåkning i elljusspår under vintertid. På vägen ner mot sjöarna kan ni titta förbi Råsundas bästa bageri Du Bon Pain som tilldelats en stjärna i White guide. Uppe i Filmstaden som ligger en kort promenad bort kan ni på filmhistorisk mark se de senaste filmerna på Råsundas egna SF-biograf. Filmstaden kallades tidigare "Sveriges Hollywood" och här har många filmer spelats in i regi av Ingmar Bergman. Längs med Råsundavägen finns flera butiker ochservice såsom kemtvätt, frisör, florist och trevliga inredningsbutiker. På promenadavstånd når ni Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av modebutiker, restauranger och upplevelser, som konserter, IMAX- biograf och andra nöjen. SATS senaste träningsanläggning ligger i gallerian och två stora matbutiker Ica Kvantum och Hemköp. Vid Tuletorget finns ytterligare ett SATS gym och för yogisar så ligger den personliga yogastudion Little Peace yoga en tvärgata bort från bostaden.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är utmärkta, T-banans blå linje stannar en bit bort på Råsundavägen ca 5 min gång. T-banan tar er till Solna C eller T-centralen på ca 10 minuter. Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Vid tunnelbanan avgår bussarna, till exempel buss 515 som går upp till Solna station där ni kan ta pendeln vidare eller Tvärbanan, och bussens slutstation är Odenplan. Tvärbanan innebär bl.a. att man kan åka direkt till Globen eller Bromma Blocks. Andra busslinjer utmed Råsundavägen är 509, 505, 70 och 176/177. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, 40 min eller pendeltåget. Till Karolinska och Vasastan cyklar ni på 15 min.

Elin Johansson - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

41.5 kvm

Avgift:

2 685 kr

Visning:

Söndag 5/4 Kl. 11:30-12:10

Pris:

(61 446 kr/kvm) 2 550 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Consector

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Elin Johansson

Elin Johansson

0708-99 79 75


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Film & Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Erik Sandbergs Gata 8, 3 tr Solna Gamla Råsunda

HitCounter