Fogdevreten 12

Fogdevreten 12

Solna Hagastaden / Solna kommun
2 795 000 kr
  • 2 Rum
  • 55 kvm
Anmäl intresse

Optimal 2:a i expansivt område nära Vasastan!

Drönarvy finns i annonsen!

Nu finns det äntligen möjlighet att förvärva denna 2:a belägen i expansiva Hagastaden med Vasastan som granne! Bostaden passar er som vill bo i en fräsch 2:a med optimal planlösning i ett expansivt område. Ytterst sällan till salu.

Samtliga kvadratmetrar i lägenheten utnyttjas optimalt med sällskapsvänligt vardagsrum. Den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum öppnar upp för sociala ytor som passar perfekt för middagar för större sällskap. Sovrummet är väldigt rymligt och utöver garderoberna i sovrummet så finns det en till klädkammare i lägenheten vilket ger utmärkta förvaringsmöjligheter i bostaden.
Ytterdörren byttes till en säkerhetsdörr 2018, och detta gjordes av föreningen.

Brf med mycket god ekonomi. Bredband ingår i avgiften.

På Fogdevreten bor Ni i ett attraktivt och expanderande område mellan Vasastan och Solna. En kort promenad tar Er till Vasastan med sitt rika utbud av restauranger, caféer och butiker. För den som gillar naturen ligger välkända Hagaparken alldeles i närheten. Här ges möjligheter till långa promenader, bad eller diverse utomhusaktiviteter. Livsmedelsbutiken Hemköp finns på cirka 5 minuters promenadavstånd på Torsplan. Här finns också Systembolaget, Max och Coffee House by George samt två apotek! På kort avstånd ligger även McDonalds och Subway.

Området har goda bussförbindelser (innerstadsbuss 3 samt 77, 507,506 m.fl). som på några minuter tar Er in till S:t Eriksplan där Ni finner allt från tunnelbana, flertalet busslinjer, pendeltåg samt flygbussar. För Er som är studenter finns nr 6 och 72 som tar Er till Tekniska högskolans t-bana och sedan universitet samt buss nr 73 till KTH.

I området så kommer även den nya gula tunnelbanelinjen att byggas där Hagastaden kommer att ha en egen tunnelbanestation. Potentialen i området är enormt, framtiden tillhör Hagastaden!

Det nya expansiva området, Hagastaden blir en ny stadsdel där Stockholm och Solna möts. Bostäder och arbetsplatser kommer att smälta samman till en modern, tät stadsdel, fylld av liv och rörelse (Mer info på http://hagastaden.se/).

Lawan Farag - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

55 kvm

Avgift:

3 477 kr

Visning:

Söndag 5/4 Kl. 12:00-12:40Måndag 6/4 Kl. 17:30-18:00

Pris:

(50 818 kr/kvm) 2 795 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Consector

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Lawan Farag

Lawan Farag

0735-18 03 22


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Fogdevreten 12 Solna Hagastaden

HitCounter