Pilotgatan 26

Skarpnäck / Stockholm kommun
2 300 000 kr
  • 3 Rum
  • 62 kvm

Modern nyproducerad 3:a med stor uteplats

Med närhet till både city och grönska finner ni denna rymliga 3a med fint ljusinsläpp i hela lägenheten tack vare generösa fönsterpartier.
Bostaden är nyproducerad av bostadsrättsföreningen Vingen nr 141 under hösten 2019/januari 2020.
Lägenheten präglas av genomgående renoverade ytor om 62 välplanerade kvm.
Öppen planlösning med utgång till en rymlig egen uteplats i soligt söderläge. Härlig utedel som kommer grönska till sommaren med ny planterade häckar. Behändigt tillhörande förråd fnns att tillgå.
Sobert modernt kök med goda förvaringsmöjligheter samt arbetsytor. Luftigt vardagsrum med fina ytskikt och med gott om utrymme för såväl soffgrupp som en trevlig läshörna. I lägenhetens mysiga sovrum finns plats för både sovplats och förvaring med garderobsvägg . I hallen finns gott om avhängningsmöjligheter med inbyggda garderober. Badrummet nås från hallen och är helkaklat i modernt utförande med stilrena färger i vitt och grått med faciliteter som WC, handfat och dusch. Den moderna tvättstuga finns att tillgå i trapphuset.

Längs Skarpnäcks Allé finns allt du kan tänkas behöva i serviceväg; livsmedelsaffärer, restauranger, konditori, frisör, bibliotek, apotek, tandläkare, skomakare och gym. För den som vill storhandla finns dessutom Hemköp på Gråhundsvägen med generösa öppettider, manuell chark- och fiskdisk och ett stort varierat sortiment.
Nacka naturreservat, Hellasgården, Söderbysjön, Ältasjön och Flatenbadet ligger inom behagligt cykelavstånd och attraherar många naturälskare.

Kommunikationerna är mycket goda och med tunnelbanans gröna linje når man T-centralen på 19 minuter. Du har dessutom nära till flera busslinjer, som trafikerar större delen av söderort. Med buss 181 når man snabbt och smidigt Farsta Centrum med sina hundratal butiker. Dessutom finns buss 180 till Kärrtorp, 172 till Norsborg via Hökarängen och Huddinge, 173 till Skärholmen, via Bandhagen och Älvsjö med ett stopp vid Ikea. Samt 816 till Gullmarsplan. För bilburna tar Tyresövägen och Nynäsvägen dig till och från city.

Bör uppleves på plats - Varmt välkomna på visning!

Robin Ström - Mäklare Farsta, Sköndal, Skogås & Trångsund

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

62 kvm

Avgift:

3 317 kr

Slutbud:

2 300 000 kr (37 097 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Robin Ström

Robin Ström

0709-99 79 29


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Per Knaust

Per Knaust

0708-99 79 47


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

HitCounter