Ladugårdsgatan 4

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
3 400 000 kr
  • 4 Rum
  • 85 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad 4:a med balkong!

ACCEPTERAT PRIS! Högt upp i huset hittar ni denna välplanerade lägenhet med ett perfekt läge i Stora Ursvik! Här erbjuds ett modernt och stilsäkert boende som har allt man kan önska sig. Bostaden har stora fönsterpartier i två väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp genom hela lägenheten. Från köket nås den härliga balkongen. Kombinationen av närheten till skola och förskola, naturreservat och bra kommunikationer ger ett optimalt boende att trivas i. Lägenheten erbjuder generösa sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Med lyxigt badrum, två sovrum och ett master bedroom samt gott om förvaring får du ett boende utöver det vanliga.

Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är i ständig utveckling. Lägenheten ligger granne med Kymlingeskolan. I området finns även Pysslingens förskola/skola samt Älvkvarnsskolan. Flera kommunala förskolor såsom Granatäpplet samt Forskaren. Planering pågår för ytterligare skolor/förskolor i takt med att området växer.

I närheten av bostaden finns restaurangen Matteos, Ursviks kök och bar, mini-livs och ett gym, Puls & Träning. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. I närheten av lägenheten ligger ett litet torg , det så kallade "Pocket Park" som är utformat av konstnärer och landskapsarkitekter.

På Oxenstiernas Allé, cirka 100 meter från lägenheten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan på 5 minuter . Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du den på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum.
Möjlighet finns att byta till/från buss 157 vid busshållplats Sundbypark södra som ligger på Ursviksvägen där både buss 540 och 504 stannar.
Tvärbanan står klar i området 2022.

I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen!

Linda Rosén - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

85 kvm

Avgift:

4 719 kr

Pris:

(40 000 kr/kvm) 3 400 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Linda Rosén

Linda Rosén

0708-67 70 26


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Ladugårdsgatan 4 Sundbyberg/Ursvik

HitCounter