Pilotgatan 5C, 2tr

Skarpnäck / Stockholm kommun
2 000 000 kr
  • 1 Rum
  • 50 kvm

BALKONG - VÄLPLANERAD- STABIL FÖRENING

Nu finns chansen att förvärva denna ljusa och luftiga 1:a i natursköna Skarpnäck! Den välplanerade planlösningen bidrar till en rymlig och luftig känsla. Lägenheten är genomgående ljus med fönster i flera väderstreck och balkong som erbjuder eftermiddagssol. Nära till alla bekvämligheter som mataffär, tunnelbana, skolor, bad & natur.

Närheten till både city och grönskande natur är vad som gör Skarpnäck till ett attraktivt bostadsområde. Nacka naturreservat, Hellasgården, Söderbysjön, Ältasjön och Flatenbadet ligger inom behagligt cykelavstånd och attraherar många naturälskare.

Längs Skarpnäcks Allé finns allt du kan tänkas behöva i serviceväg; livsmedelsaffärer, restauranger, konditori, frisör, bibliotek, apotek, tandläkare, skomakare och gym. För den som vill storhandla finns dessutom Hemköp på Gråhundsvägen med generösa öppettider, manuell chark- och fiskdisk och ett stort varierat sortiment.

Kommunikationerna är mycket goda och med tunnelbanans gröna linje når man T-centralen på 19 minuter. Du har dessutom nära till flera busslinjer, som trafikerar större delen av söderort. Med buss 181 når man snabbt och smidigt Farsta Centrum med sina hundratal butiker. Dessutom finns buss 180 till Kärrtorp, 172 till Norsborg via Hökarängen och Huddinge, 173 till Skärholmen, via Bandhagen och Älvsjö med ett stopp vid Ikea. Samt 816 till Gullmarsplan. För bilburna tar Tyresövägen och Nynäsvägen dig till och från city.

Varmt välkomna på visning!

Per Knaust - Mäklare Farsta, Sköndal, Skogås & Trångsund

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

50 kvm

Avgift:

3 568 kr

Slutbud:

2 000 000 kr (40 000 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Per Knaust

Per Knaust

0708-99 79 47


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

HitCounter