Västra Finnbodavägen 11B, 8tr

Saltsjöqvarn / Nacka kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 65 kvm
Anmäl intresse

Sjöutsikt och stor balkong i söderläge!

Högt upp i fastigheten ligger denna fina tvåa med en öppen och social planlösning samt en stor balkong i rakt söderläge! Mycket omtyckt och välskött bostadsrättsförening med flertalet faciliteter att tillgå och bredband/tv ingår i avgiften. Här finns garage, gym, övernattningslägenhet, fin festlokal med terrass mot vattnet, vinkällare, tvättstugor och en stor takterrass med milsvid utsikt över Stockholms hamninlopp, Djurgården och Gamla stan. Smidiga kommunikationer med både buss, Saltsjöbanan samt pendelbåt (15min till Nybrokajen) inom nära gångavstånd.

Lägenheten har fönster i två väderstreck och är mycket ljus och luftig. Stort och socialt vardagsrum i öppen planlösning med köket och flertalet stora fönster med sjöglimt mot hamninloppet. Vardagsrummet har god plats för stort soffmöblering och matbord i anslutning till köksdelen. Stilrent kök i grått från Poggenpohl med rostfria handtag, här finns bra med förvaring och arbetsyta samt en praktiskt köks-ö som blir en naturlig avdelare mot vardagsrumsdelen. Köket är fullt utrustat med ugn, micro, diskmaskin, fläkt samt kyl/frys. Sovrummet har god plats för dubbelsäng och förvaring finns i stor skjutdörrsgarderob samt en generös klädkammare. Stort badrum som inrymmer ny tvättmaskin och torktumlare (2019), arbetsbänk, förvaringsskåp samt badkar. Hall med klinkergolv och en stor skjutdörrsgarderob med spegeldörrar som inrymmer
städskåp med centraldammsugare. Takterrassen ligger 2 trappor upp och erbjuder solstolar och sittgrupper samt en fantastiskt utsikt över hamninloppet och stora delar av Stockholm!

Varmt välkommen på visning till ett naturnära, bekvämt och mycket trivsamt boende med goda kommunikationer till Stockholm City!

Pelle Andersson - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

65 kvm

Avgift:

4 092 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Pelle Andersson

Pelle Andersson

0708-67 70 29


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Västra Finnbodavägen 11B, 8tr Saltsjöqvarn

HitCounter