Dragarbrunnsgatan 55B

Centrum / Uppsala kommun
2 050 000 kr
  • 1.5 Rum
  • 48 kvm

Fräsch 1,5a i oslagbart läge!

Välkommen till denna härliga hörnlägenhet på tredje våningen. Lägenheten erbjuder välplanerade 48 kvm med funktion som en 1,5a (observera att det står 1a i ekonomiska planen). Hall med stora förvaringsmöjligheter, ett vardagsrum med plats för en rymlig soffa, ett ljust och fräscht kök med kakel och yta för en härlig matplats. Det finns även en sovrumsdel, där det ryms en stor säng och förvaring i platsbyggda skåp och garderober. Badrummet har kaklade väggar och ett golv med klinker och golvvärme, samt en tvättmaskin med torkfunktion.

Här bor du mitt i city med närhet till Uppsalas restauranger, butiker, livsmedelsaffär, Åhléns samt S:t Per Gallerian. Några kvarter bort ligger Stadsparken där du kan ta en mysig promenad och därefter avnjuta en god varm dryck på ett lokalt café längst med Fyrisån. Bostaden ligger endast ett stenkast från Uppsala slott och domkyrkan. Pendlarvänligt läge då du bor endast 1 minut bort från Uppsala centralstation.

I Brf Atle nr 1 bor du i en förening med väldigt god ekonomi och bra grannsamverkan. I föreningen finns cykelrum, vindsförråd och samlingslokal. Till lägenheten hör ett förråd.

Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.

Mikael Lindström - Mäklare Uppsala

STORLEK:

1.5 Rum

BOAREA:

48 kvm

Avgift:

2 850 kr

Slutbud:

2 050 000 kr (42 708 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Mikael Lindström

Mikael Lindström

0768-54 99 09


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter