Pilotgatan 26

Stockholm kommun
  • 2 Rum
  • 40 kvm

Modern nyproducerad mini 2:a med stor uteplats

Med närhet till både city och grönska finner ni denna optimalt planerade mini 2:a fint ljusinsläpp. Stor uteplats som gör det där verkliga pricken över i:et. Grässmattan samt ytan ovan är planerad till sommaren att anläggas för att ge de bästa av två världar. Behändigt tillhörande förråd fnns att tillgå.
Bostaden är nyproducerad av bostadsrättsföreningen Vingen nr 141 under hösten 2019/januari 2020.
Lägenheten präglas av genomgående renoverade ytor om 40 välplanerade kvm.
Öppen planlösning med utgång till en rymlig egen uteplats i soligt läge.
Sobert modernt kök med goda förvaringsmöjligheter samt arbetsytor. Öppen planlösning mot den luftiga ytan mellan kök och vardagsrum, gott om utrymme för såväl soffgrupp som en trevlig läshörna. I lägenhetens mysiga sovrum finns plats för både sovplats och förvaring med garderobsvägg . I hallen finns gott om avhängningsmöjligheter med inbyggda garderober. Badrummet nås från hallen och är helkaklat i modernt utförande med stilrena färger i vitt och grått med faciliteter som WC, handfat och dusch. Den moderna tvättstuga finns att tillgå i trapphuset.

Längs Skarpnäcks Allé finns allt du kan tänkas behöva i serviceväg; livsmedelsaffärer, restauranger, konditori, frisör, bibliotek, apotek, tandläkare, skomakare och gym. För den som vill storhandla finns dessutom Hemköp på Gråhundsvägen med generösa öppettider, manuell chark- och fiskdisk och ett stort varierat sortiment.
Nacka naturreservat, Hellasgården, Söderbysjön, Ältasjön och Flatenbadet ligger inom behagligt cykelavstånd och attraherar många naturälskare.

Kommunikationerna är mycket goda och med tunnelbanans gröna linje når man T-centralen på 19 minuter. Du har dessutom nära till flera busslinjer, som trafikerar större delen av söderort. Med buss 181 når man snabbt och smidigt Farsta Centrum med sina hundratal butiker. Dessutom finns buss 180 till Kärrtorp, 172 till Norsborg via Hökarängen och Huddinge, 173 till Skärholmen, via Bandhagen och Älvsjö med ett stopp vid Ikea. Samt 816 till Gullmarsplan. För bilburna tar Tyresövägen och Nynäsvägen dig till och från city.

Bör uppleves på plats - Varmt välkomna på visning!

Robin Ström - Mäklare Farsta, Sköndal, Skogås & Trångsund

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

40 kvm

Avgift:

2 140 kr

Pris:

(42 375 kr/kvm) 1 695 000 kr

Kontakt

Ansvarig mäklare

Robin Ström

Robin Ström

0709-99 79 29


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Per Knaust

Per Knaust

0708-99 79 47


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter