Jämtlandsgatan 98, vån 3

Jämtlandsgatan 98, vån 3

Vällingby Centrum / Stockholm kommun
2 195 000 kr
  • 2.5 Rum
  • 58 kvm
Anmäl intresse

Fantastiskt fin renoverad mini-3:a med högt fritt läge nära kommunikationer, natur och närservice!

Välkomna till denna fantastiskt ljusa och fina mini-3:a högst upp i huset på populära Jämtlandsgatan med närhet till både natur, kommunikationer och shopping! Här bor ni nytt och modernt då större delen av lägenheten renoverades 2016. Nya ljusgrå golv i hela lägenheten förutom i vardagsrummet där man bevarat det stilrena ekparkettgolvet i original, genomgående ljust målade väggar och renoverat kök. Badrummet stambyttes 2007. Det som från början var ett stort sovrum har delats av i två mindre där man i det ena sovrummet får plats med en dubbelsäng och det andra rummet är perfekt som exempelvis barnrum eller arbetsrum. Önskas hellre ett stort sovrum går det enkelt att ta ner väggen däremellan. Lägenheten bjuder på gott om förvaring i form av flera platsbyggda garderober och en rymlig klädkammare. Balkong med högt och fritt läge och förmiddagssol! Förråd samt cykel- och barnvagnsförråd finns i källaren. Fri gatuparkering i området.

Från lägenheten har ni ca 3 minuter ner till tunnelbanans gröna linje som smidigt tar er till city på ca 25 minuter. Från Vällingby centrum utgår även flertalet bussar till bl.a. Spånga station, Hässelby och Barkarby.
Vällingby City bjuder på massor av shopping, restauranger, mataffärer (Hemköp, Coop, Lidl), gym med bl.a. SATS och Fitness24, en biograf, simhall m.m. Ni har även nära till flertalet skolor och förskolor varav en förskola ligger ca 50 meter bort.

På gångavstånd har ni grönområden och upplysta löpspår samt utegym kring Grimsta naturreservat och Nälstaängarna samt Nälstabadet som är ett populärt utomhusbad med både pool och gym intill. Sommartid finns även badmöjligheter vid Kaananbadet. För den som gillar att vara aktiv finns även ridhus, fotbollsplaner och hockeyhall i närområdet. Varmt välkomna på visningarna!

Sara Sällström - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

2.5 Rum

BOAREA:

58 kvm

Avgift:

3 257 kr

Pris:

(37 845 kr/kvm) 2 195 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Consector

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Sara Sällström

Sara Sällström

0709-99 79 35


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Jämtlandsgatan 98, vån 3 Vällingby Centrum

HitCounter