Ursviksvägen 134B

Sundbyberg / Lilla Ursvik / Sundbyberg kommun
4 995 000 kr
  • 4 Rum
  • 105 kvm
Anmäl intresse

Fint radhus i Sundbyberg med skogen som närmsta granne!

Här finner ni ett välplanerat radhus med direkt anslutning till vackert skogsområde! Området är lugnt och barnvänligt med flertalet förskolor, skolor, dagis och grönområden. Huset är väldisponerat med kök, vardagsrum samt ett stort sovrum på övre plan medan två rymliga sovrum nås på nedre plan tillsammans med ett stilrent helkaklat badrum. Huset är välskött med vackra bevarade funkisdetaljer från 50-talet. Vardagsrumsgolvet pryds av fin fiskbensparkett och här nås en stor och mysig balkong i soligt läge med markis. Fantastiskt baksida med stenlagd altan med vacker stenmur. I anslutning till huset har man skogen vilket ger en förlängning av tomten och en påtaglig känsla av lugn. Här ges en optimal chans för den som söker sitt drömboende!

Entréplanet välkomnar dig med en ljus och rymlig hall med avhängningsplats för ytterkläder och skor. Direkt till höger ligger ett helkaklat och fräscht badrum med badkar, wc, och kombinerad tvätt/tork maskin. Vidare finns två förvaringsutrymmen samt två generösa sovrum med golv i massiv ek med gott om plats för säng och garderober. Ta den vackra trappan med räcke i smide upp till övre planet och du finner kök, vardagsrum, balkong och ytterligare ett sovrum. Detta hus har det bästa av två världar med en trivsam balkong i soligt läge samt en stor altan med anslutning till skogen! Goda möjligheter finns för att inreda vinden.
Privat parkering med Eluttag
Låga driftkostnader som enbart uppgår till ca 41 000 kr/år (räknat på två vuxna och två barn)
Källarförråd 6m2 samt gemensamt cykel-och uteförråd.
Gemensam tvättstuga och torkrum
Bredbandsanslutning (fiber)

Radhuset ligger i Ursviks äldre villaområde med närhet till många skolor och förskolor. Några exempel är Ursviksskolan, Kymlingeskolan, Pysslingens förskola/ samt Älvkvarnsskolan samt Milots förskola, lilla Ursviks förskola, forskaren samt Granatäpplets förskola.

Fastigheten är besiktigad samt försäkrad i 10 år för dolda fel.

Kommunikationsmöjligheterna är goda med buss 504 som nås på en kort promenad från huset och tar dig till både Sundbybergs centrum, Rissnes och Hallonbergens T-bana. Från Sundbybergs centrum kan man även välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar. Tvärbanan står klar i området 2021.

I direkt anslutning till bostaden ligger Ursviks motionsområde med härliga löp- och promenadstigar i anknytning till natur. Skogarna kring denna vackra del av Sundbyberg erbjuder både grill- och picknickplatser, fotbollsplan och lekplatser. På promenadavstånd till "Stora Ursvik" finns nyöppnade Krubb restaurang, Arigato sushi, mini-livs och ett gym, Puls & Träning. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach, systembolaget och Coop. Ursvik är ett lugnt och barnvänligt område. Placeringen mellan E18 och E4 gör att det är lätt att ta sig överallt.

Välkommen på visning!

Villadeklarerad

Det här huset är Villadeklarerat och därmed besiktigad.

> Läs mer

Michelle Colegate - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

105 kvm

Visning:

Söndag 1/3 Kl. 12:00-12:45Måndag 2/3 Kl. 17:30-18:00

Tomtarea:

77 kvm

Pris:

(47 571 kr/kvm) 4 995 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Consector

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Michelle Colegate

Michelle Colegate

0708-99 79 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Linda Rosén

Linda Rosén

0708-67 70 26


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Ursviksvägen 134B Sundbyberg / Lilla Ursvik

HitCounter