Rudbecksgatan 43

Centralt / Örebro kommun
2 130 000 kr
  • 2.5 Rum
  • 74.5 kvm

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva denna unika och välplanerade bostad med balkong i centrala Örebro. Stilrent renoverat kök och badrum med välbevarade detaljer som slipad fiskbensparkett och stuckatur i taket.

I denna bostad erbjuds en optimal planering och ett härligt ljusinsläpp med ett stort sovrum med inbyggda garderober. Bostaden har fått en genomgående renovering med både nytt kök och badrum. Här finns också sociala sällskapsytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och matsalsdel. Det rejäla köket har gott om förvaring och är utrustat med allt man kan tänkas önska. Badrummet som också fått ett stort lyft har wc, dusch med glasväggar, kommod, spegelskåp och spotlights i tak. Genomgående fönster som ger ett fint ljusinsläpp i hela bostaden och balkong i söderläge.

Låg avgift och en ekonomiskt stabil HSB förening. Stor grönskande innergård med grönytor och fruktträd. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg.

Lägenheten är centralt belägen med närhet till bland annat Stadsparken som erbjuder härliga promenadstråk längs Svartån, tennisplaner och grönytor. Närhet till city som erbjuder både shopping och restauranger, Behrn arena och matbutiker såsom ICA, Coop och Willys. Till Örebro Universitet tar man sig enkelt via cykel eller med buss.

Varmt välkomna på visning!

Frida Henriksson - Mäklare Örebro

STORLEK:

2.5 Rum

BOAREA:

74.5 kvm

Avgift:

4 363 kr

Slutbud:

2 130 000 kr (28 591 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Frida Henriksson

Frida Henriksson

0761-80 24 10


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter