Slätbaksvägen 30, 2 tr

Årsta / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 3 Rum
  • 53 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad 3:a med solig balkong och milsvid utsikt!

Välkomna till en optimalt planerad trerummare, belägen på våning två på lugna Slätbaksvägen. Här bor ni med naturen inpå knuten och Årstaskogens naturreservat ett stenkast bort.

Lägenheten ligger insynsskyddad med gavelläge. Solig balkong med milsvid utsikt över trädtopparna, Högdalenstoppen och Globen/Tele2 arena. Här erbjuds fina attribut såsom bevarade originalträgolv, fönsterbrädor i natursten, originalgarderober och en generös takhöjd om 2,70 m. Detta är ett boende för er som inte vill kompromissa mellan grönområden och citypuls och som ställer höga krav på boendemiljön.

Genom säkerhetsdörr når ni den välkomnande entrén som erbjuder goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober med överskåp. Vidare in finns lägenhetens hjärta: det ljusa och luftiga vardagsrummet. Med flertalet möbleringsalternativ, rikligt ljusinsläpp och fint originalträgolv skapas ett härligt sällskapsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Härifrån nås den soliga balkongen med fri utsikt. Under årets varma månader är balkongen den självklara platsen att avnjuta soliga dagar och ljumna sommarkvällar på.

Köket erbjuder generös arbetsyta samt goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp, ny kyl/frys (2019). I köket kan man sitta invid den praktiska bänkskivan och blicka ut mot den lugna gatan. Två välplanerade sovrum med plats för säng och annan möbel om så önskas. Båda med välbevarade originalträgolv. Stambytt badrum i ljusa färger med dusch, tvättmaskin och praktiskt vädringsfönster.

Brf Årstaterrassen är en stor, välskött förening där de stora renoveringarna är genomförda och avgifterna sänktes i januari 2020.
Med en kort promenad nås Årstaskogen, ett skyddat naturreservat med härliga promenadstråk genom koloniträdgårdar och vacker natur längs Årstavikens glittrande vatten. Här finns även löpslinga runt Årstaviken, närliggande utegym och badbryggor för ett dopp i Mälaren. För den som gillar att strosa i skog och natur så myllrar det av lummiga stigar utöver de större löp- och cykelspåren. I närheten ligger Dianelunds koloniområde från 1917. De små stugorna med spröjsade fönster, punschverandor och prunkande trädgårdar möjliggör för mysiga sommarpromenader och säsongsöppet café. I närliggande Vättersparken ligger öppna förskolan samt en nyrenoverad äventyrslekpark med stor plaskdamm. Det är gångavstånd till Årsta torg med flertalet restauranger, apotek, bibliotek, biograf, gym, konditori, mobiloperatörer, mataffärer, retro-butiker, skräddare, allt detta med en pittoresk småstadskänsla. Det är även nära till shopping i Globen och Liljeholmen. Flera förskolor finns inom några minuters gångväg, t.ex. Trollstugan och Årstagården. Grundskolan Skanskvarnsskolan och nyöppnade Engelska skolan ligger i närheten. På några få minuter till fots nås närmaste matbutik. Nedanför Slätbaksvägen avgår buss 160 som på ca 5 minuter når Gullmarsplan, där tunnelbana, bussar och tvärbana ansluter. Ni har även buss 168 till Södersjukhuset. 5 minuters promenad till Tvärbanans station Linde, där finns även buss 144 till Älvsjö. På cirka 15 minuters promenad nås Gullmarsplan. Buss 160 går även till Årstabergs station, där bussar, tvärbana och pendeltåg avgår frekvent. Med bil nås enkelt de stora trafiklederna via Södra länken.

Varmt välkomna på visning!

Monia Belgacem - Mäklare Årsta

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

53 kvm

Avgift:

3 664 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Monia Belgacem

Monia Belgacem

08-580 80 794 · 0735-01 69 48


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Slätbaksvägen 30, 2 tr Årsta

HitCounter