Spårvägen 18

Solna Råsunda / Solna kommun
Kommande bostad
  • 4 Rum
  • 100 kvm
Anmäl intresse

Välkomna till denna optimalt planerade 4:a om 100 kvm med balkong i västerläge i populära Råsunda med sitt rika utbud! I avgiften ingår bredband, TV-basutbud, värme och vatten. Bostaden bjuder på stora luftiga rum med ett förråd i lägenheten med fönster, som kan användas som ett extra rum/arbetsrum eller varför inte en rymlig walk-in closet, tre rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober, ett rymligt badrum med golvvärme och fönster samt en gäst WC. I bostaden finner ni ett praktiskt kök med stor matplats i delvis öppen planlösning med påkostade materialval och inbyggda vitvaror.

Här bor ni i en välskött förening Brf Hallen som erbjuder en grönskande och barnvänlig innergård med grillplats och lekpark. Som medlem i föreningen har ni tillgång till gemensamt gym samt bokningsbar bastu och möjlighet till garageplats för 800 kr/mån samt uteplats för 400 kr/mån, i dagsläget är det ingen kö till uteplatserna.

I Råsunda har man allt man kan önska bara några minuter bort. Stråket är ett område med flera caféer och restauranger. I området finns småbutiker, bageri och mataffär. En bit upp på Råsundavägen ligger Filmstaden, även här finns flera olika restauranger och Råsundas egen SF- biograf som presenterar de senaste från filmvärlden. I Solna Centrum finner ni ett rikt utbud av butiker och service. Goda kommunikationer utmed Råsundavägen med buss 515 som tar dig till Odenplan på en kvart. Tunnelbanans blå linje som ligger 5 minuter från lägenheten (Näckrosen och Solna C) tar er till T-centralen på 10 minuter. Tvärbanan ligger också ett stenkast bort. Vill ni ta pendeln är det ca fem minuter till Sundbybergs station. I Sundbyberg som ligger tvärs över gatan finns bra shopping längsmed Sturegatan och flera bra restauranger och gym att välja emellan däribland SATS modernaste träningscenter i Signalfabriken.

Naturen finns precis runt knuten med Råstasjöns och Lötsjöns fina promenad- och löpspår. Ursviks stora motionsområde med skidspår ligger också i närheten.
Solna är en kommun som växer så det knakar. På några minuters promenad når man Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här finner ni även Nordens största köpcenter, Arenastadens "Mall of Scandinavia" som är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Varmt välkommen på visning!

Gurvinder Singh - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

100 kvm

Avgift:

6 016 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Film & Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Spårvägen 18 Solna Råsunda

HitCounter