Klensmedsvägen 7, vån 1

Klensmedsvägen 7, vån 1

Hägersten-Liljeholmen Telefonplan/Hökmossen / Stockholm kommun
 
  • 2 Rum
  • 43 kvm
Anmäl intresse

Lånebild om enbart 6454kr per kvm trots att de stora renoveringarna är gjorda

Först till kvarn! - Fast pris 2 700 000kr. För mer info kontakta 0708 999 268
Bostaden erbjuder tidstypiska detaljer i form höga takhöjder, bevarade dörrar och garderober samt köksluckor i 1940-tals stil med tickareglar. Utöver dessa attribut återfinns även ett bevarat bakbord med virrvarrmöster som toppar stilen. Badrummet är helkaklat och stambytt 2012 med golvvärme. Lägenheten erbjuder ett stort vardagsrum med plats för både soffgrupp, kontorshörna och övrig möblemang, samt ett härligt ljusinsläpp genom breda fönsterpartier. Renoverat och stambytt badrum med golvvärme, badkar och dusch. Takhöjd om 2,70 meter som ger rummet en rymd känsla. Bosteden är belägen på en lugn gata mindre än 450 meter till T-bana.

Brf Smältrullen är en stabil förening. Föreningen har tecknat ett gemensamt fiber internet 1000/1000 mbits för endast 89kr/månad. Föreningens bostadshus har genomgått många stora och kostsamma renoveringar så som stambyte i kök och badrum, säkerhetsdörrar, fiber, fönsterrenovering och fasadrenovering. Trots renoveringarna har föreningen en låg belåningsgrad om 6454kr per kvm. Det finns 4 hyresrätter kvar vilket innebär dolt kapital vid framtida försäljning. Föreningen upplät en bostad 2019 som gav 2600 000kr i intäkter. Om Föreningen väljer att amortera lånen blir nya lånebilden 5654kr per kvm. Som boende har du tillgång till cykelförråd, tvättstuga och källarförråd. Källarförråd om ca 3 kvm.

Här bor du i mysiga kvarter ett par minuter från Telefonplans T-banestation och övrigt restaurang- och serviceutbud. Från Telefonplan tar du dig med tunnelbanans röda linje till Södermalm på ca 6 minuter och Stockholm city på ca 14 minuter. I området finns även bussar som tar dig till exempelvis pendeltågstationen i Älvsjö, tvärbanan i Gröndal och Liljeholmen med anslutning till bussar, tunnelbana och tvärbana. Den bilburne tar sig ut på E4an på bara några minuter. Nära till nya och moderna Ica Supermarket Telefonplan. Ett par minuter bort ligger Västberga Handel med stora Coop Forum, Rusta, Jysk, Apotek och Systembolaget.

Katja Åkerberg - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

43 kvm

Avgift:

2 589 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Klensmedsvägen 7, vån 1 Hägersten-Liljeholmen Telefonplan/Hökmossen

HitCounter