Storsegelvägen 4, vån 3

Gröndal / Stockholm kommun
  • 2 Rum
  • 54 kvm

I populära Gröndal Strand, bara några meter ifrån Mälarens vatten, finner ni denna ljusa och välplanerade bostad med modern öppen planlösning, exklusiva materialval och en stor möblerbar balkong med underbart solläge!
Lägenheten präglas av stora ogenerade fönsterpartier som bidrar till ett rikligt ljusinsläpp och en härlig atmosfär. Detta i kombination med de öppna ytorna, ljusa färgvalen och generösa takhöjden skapar en fräsch och rymlig känsla.
Disponeringen av bostaden är otroligt genomtänkt med ett väl tilltaget vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och matbord för ett större sällskap. Både sovrummet och badrummet bjuder på en lyxig hotellkänsla tack vare dess storlek och exklusiva material- och färgval.
Köket går i en modern mörkgrå ton och består av god förvaring i hyllor och skåp. Detta matchas med en ljus arbetsbänk samt stänkskydd i en beige nyans. Vitvarorna som ingår är: ugn, häll, integrerad fläkt, integrerad diskmaskin, kyl och frys. I bostaden finns även gott om förvaring i både hall, sovrum och tillhörande förråd. I dagsläget nyttjas den inre hallen som barnrum men det går även utmärkt att placera ett arbetsbord eller ännu mer garderobsförvaring.


Brf Balneum är en modern och trivsam förening som erbjuder sina medlemmar oerhörd lyx och bekvämlighet. I huset finns bland annat en SPA-anläggning med en generös pool och bastu. Vill du ta dig ut på sjön en solig sommardag finns möjlighet att kostnadsfritt låna föreningens egna fritidsbåt som ligger ankrad nere vid bryggan intill deras soldäck. Utöver detta finns även garageplats att hyra samt TV, bredband via fiber!

Ert nya grannskap präglas av en grönskande natur och massor av vattenmiljöer, samtidigt som all närservice finns en kort promenad bort. Här finns sköna möjligheter till svalkande dopp på bara några meters avstånd och vid vattnet väntar nyanlagda badbryggor vid klipporna. Här bor ni med en extrem närhet till Ekensbergs udde och Vinterviken med möjligheter till härliga promenader, fikapauser, joggingrundor och badplatser. Kommunikationerna är goda med buss nr 133 samt tvärbanan från närliggande Gröndals centrum. I Gröndals centrum finns allt man kan tänkas behöva så som mataffär, ett antal restauranger med uteservering, bibliotek, populära bageriet Lundbergs, florist, Gröndals deli, skomakare och mycket mer. På endast några minuters avstånd med buss eller tvärbana når ni dessutom Liljeholmen och dess galleria med shoppingmöjligheter, restauranger, systembolag och matbutiker. Väl där finns även ytterligare busslinjer, flygbussarna till Arlanda och tunnelbanans röda linje.

Johanna Dahlerus - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

54 kvm

Avgift:

2 925 kr

Visning:

Söndag 19/1 Kl. 13:00-13:45Måndag 20/1 Kl. 18:00-18:30

Bilder

HitCounter