Sjöviksvägen 94

Liljeholmskajen / Stockholm kommun
4 850 000 kr
  • 3 Rum
  • 73 kvm

Smakfull trerummare med stilrena materialval och stor balkong i populära Liljeholmskajen!

Nu finns chansen att förvärva denna väldisponerade 3:a med stilrena och medvetna materialval samt en stor balkong!

Bostaden erbjuder ett fint ljusinsläpp genom generösa fönsterpartier från den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och det stilrena köket som är inrett med ljusa kulörer. Bostaden bjuder även på två rymliga sovrum, ett helkaklat badrum med tvättdel samt goda förvaringsmöjligheter i två klädkammare samt i platsbyggda garderober med Elfa inredning. Lägenhetens golv pryds av en vacker askparkett som löper genom hela bostaden och ger ett stilrent helhetsintryck. Föreningen har en stor takterrass med en fantastisk utsikt mot vattnet som får nyttjas av alla medlemmar. Härifrån kan du även ta dig över till berget samt Sjövikshöjden där du finner pendeln samt en mysig lekpark.

Liljeholmskajen har under åren genomgått en stor omvandling och här finns möjligheten att bo i ett område som har allt. Kommunikationerna är goda med tvärbana, tunnelbana, pendeltåg och bussar på nära avstånd samt en stor närhet till Södermalms puls genom en promenad på ca 10 minuter. Inom promenadavstånd från lägenheten finns även en bra matbutik, SATS samt trevliga restauranger såsom Primo Ciao Ciao, Bankomat, Indian Garden, Rhino och pizzeria samt sushi. I området finns även flertalet förskolor och skolor så som Årstadalsskolan bara några hundra meter bort, vårdcentral och bank. Det råder ingen tvekan om att Liljeholmskajen är ett av de hetaste områdena i Stockholm.

Genom en promenad på ca 7 minuter når man även Liljeholmestorget som sedan 2009 har sin prisbelönta galleria vilken erbjuder flera mataffärer så som fantastiska ICA Kvantum i bottenplan med ett stort utbud och ca 90 butiker inom mode och inredning samt en mängd övrig service såsom skomakare, kemtvätt och apotek. Från och med våren 2014 har även Flygbussarna börjat gå till Arlanda från Liljeholmen.

Varmt välkommen på visning!

Lawan Farag - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

73 kvm

Avgift:

4 247 kr

Slutbud:

4 850 000 kr (66 438 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Lawan Farag

Lawan Farag

0735-18 03 22


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter