Husabyvägen 25

Aspudden / Stockholm kommun
3 200 000 kr
  • 2 Rum
  • 47 kvm

Superfin 2:a med grönskande utsikt!

På Husabyvägen ligger denna trevliga tvåa med högt läge och trevlig vy över grönområden. Här bor du högt och fritt utan insyn från intilliggande hus. Vardagsrummet är rymligt att både rymma ett mindre matbord och en soffa. Sovrummet är inrett i en rofylld grå ton. Här finns gott om förvaring i skjutgarderober.Genom dubbeldörrar tar man sig ut på den charmiga balkongen med härlig utsikt. Köket är något som måste upplevas på plats med fina materialval. Intill fönstret är matplatsen placerad. Köksinredningen består av fläkt, ugn med spishäll, integrerad diskmaskin, inbyggd micro och kombinerad kyl/frys. Badrummet är helkaklat och inrett i diskreta färgval med handfat med tillhörande kommod, spegelskåp och dusch.


Du hittar grönska och natur vart du än vänder dig från bostaden.
Närhet till Mälarens vatten för picknick vid strandkanten vid Hägerstenshamnen eller ett dopp vid Örnsbergs badklippor. Kort promenad till välbesökta Vinterviken som erbjuder kolonilotter och kajakuthyrning. Härifrån har ni också en vacker cykelväg som för er ända in till Stockholms city längs med Vinterviken och sjön Trekanten.
Trots det natursköna området har du stan runt knuten. Det är bara ca 150 meter till tunnelbanestationen i Aspudden. Tunnelbanan till Södermalm tar bara 4 minuter och 12 minuter till T-centralen. Vid Hägerstensvägen går citybuss med cirka 13 minuters resa till Fridhemsplan. Goda kommunikationer för bil med anslutning till E4:an. Liljeholmens galleria ligger en station ifrån med ett utbud med 90 olika butiker.

Philip Kujanpää - Mäklare Sollentuna

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

47 kvm

Avgift:

3 347 kr

Slutbud:

3 200 000 kr (68 085 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Philip Kujanpää

Philip Kujanpää

0735-43 94 00


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter