Råsundavägen 113

Solna Gamla Råsunda / Solna kommun
6 320 000 kr
  • 3 Rum
  • 87 kvm

Suverän sekelskifteslägenhet vid Stråket, 3 kakelugnar!

Med ett utmärkt läge mot Råsunda Stråket ges nu chansen att bosätta sig i detta fantastiska hem. Här bor man i pampig byggnad ritat av Hjalmar Westerlund, arkitekten som också står bakom ett antal storslagna hus i Lärkstaden liksom ett flertal i Vasastaden. Den välarbetade fasaden i jugendstil blickar ut mot Råsundas boulevarder och vackra allé längs Råsundavägen.

Bostaden ligger på andra våningen och nås bekvämt med hiss. Redan i hallen får man uppleva den rymd och generösa takhöjden som genomsyrar bostaden. Med luftiga rum och genomgående planlösning har man här ett hem att längta till. Rymden måste upplevas på plats! Här bor man direkt ovanför Stråket med en vy ut över torget och de vackra fasaderna som reser sig runtom. Åt andra hållet blickar man ut över innergården och de vackra sekelskiftesfasaderna.

Hela bostaden omges av innerstadskaraktär och 10-talscharm med sina vackra fönster, furugolv, höga golvsocklar och speglade dörrar. För att inte glömma de hela tre kakelugnarna, en i varje rum, där samtliga är brukbara. Det spatiösa vardagsrummet inbjuder till sällskap och umgänge för familj och vänner. Samtidigt som bostaden genomsyras av charm är den otroligt väldisponerad med större badrum som är förberett för tvättmaskin och rymligt kök med matplats och komfort med bland annat diskmaskin. Sammantaget är detta ett komplett boende, redo för inflytt. Välkommen hem, tänd kakelugnen och bara njut!

Här bor man i Råsundas och Solnas mest eftertraktade läge, i hjärtat av Gamla Råsunda. Området erbjuder charmiga stråk och Råsundavägen med restauranger, caféer, livsmedelsbutiker och småbutiker. Bara några meter från porten ligger närmsta Ica butik, blomsterbutik, bageri mm. Lite längre upp på Råsundavägen ligger Råsundas egen SF- biograf som presenterar det senaste från filmvärlden. För de som gillar natur och vackra promenadstråk/motionsspår så ligger både Råstasjön och Lötsjön i närheten. Gångavstånd även till Hagaparken. Från bostaden kan man nästan se bort till Solna Centrum och dess stora utbud av butiker och service. Goda kommunikationer utmed Råsundavägen med buss 515 som tar dig till Odenplan på en kvart. Tunnelbanans blå linje (Näckrosen och Solna C) tar dig till T-centralen på 10 minuter samt bekvämt gångavstånd till pendeltåg vid Solna Station. Från Solna C har man också tvärbanan.

Solna som kommun växer något enormt. Bland annat byggs Solna och Vasastaden ihop och gör att Stockholms innerstad och Solna växer ihop. Arenastaden, Friends Arena och Mall of Scandinavia (Skandinaviens största köpcentrum) ligger på några få minuters promenad från bostaden. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Välkommen på visning!

Madeleine Almkvist - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

87 kvm

Avgift:

4 201 kr

Slutbud:

6 320 000 kr (72 644 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Madeleine Almkvist

Madeleine Almkvist

0708-99 79 31


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter