Hertig Karls Allé 67

Hertig Karls Allé 67

Väster / Örebro kommun
995 000 kr
  • 2 Rum
  • 41.3 kvm
Anmäl intresse

Varmt välkommen till Hertig Karls Allé 67.

Hör möts vi av en ljus och trevlig bostad där samtliga kvadratmeter upplevs välplanerade. Hallen i lägenheten har god plats för avhängning och är försedd med garderob för extra förvaring. Från hallen tar vi oss sedan vidare till det rymliga vardagsrummet. Här är väggarna vitmålade och golvet är försett med mörkare laminatgolv, här finns också utgång till bostadens balkong vilket ger en luftig känsla. I anslutning till vardagsrummet finns också ett sovrum som har plats för säng och även detta rum är försett med garderober för att skapa bra förvaringsmöjligheter.

Längst in i bostaden från hallen sett återfinns kök samt badrum. Köket är försett med vita köksluckor, blått kakel, en mörk bänkskiva, spishäll, rostfri ugn, och en rostfri kyl/frys. Väggarna i köket är vitmålade och golvet ljust och här finns gott om köksskåp för förvaring. Bredvid köket i bostaden finns badrummet som har grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Här finns idag dusch, handfatskommod, spegelskåp, toalett och element.

Här bor ni med gångavstånd till skola, matbutiker och Örebro city med allt vad det har att erbjuda. Vill ni istället resa kollektivt så är bussförbindelserna goda från Hertig Karls Allé till exempelvis Örebro city alternativt Örebro Universitet. Till centralstationen har ni ca 10 minuters gångavstånd.

Välkommen på visning!

Denna bostad har två rum och kök men är i bostadsrättsföreningens register registrerad som en lägenhet om 1 rum och kök. Giltighetstiden för fastighetens energideklaration har gått ut och det är nu bostadsrättsföreningens ansvar att upprätta en ny. Föreningen höjde förra året månadsavgiften med 1 % och det kan enligt ordföranden bli aktuellt med en liknande höjning framöver om styrelsen beslutar det.

Andreas Ståhl - Mäklare Örebro

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

41.3 kvm

Avgift:

3 480 kr

Pris:

(24 092 kr/kvm) 995 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Consector

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Andreas Ståhl

Andreas Ståhl

0761-80 24 08


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Hertig Karls Allé 67 Väster

HitCounter