Hagalundsgatan 44, vån 6

Hagalundsgatan 44, vån 6

Solna Hagalund / Solna kommun
2 495 000 kr
  • 3 Rum
  • 67.5 kvm
Anmäl intresse

Här finns möjligheten att sätta sin egna prägel och skapa ett nytt drömboende!

I populär HSB förening finner Ni denna suveräna 3:a belägen högt upp i fastigheten med insynsskyddat läge. Väl tilltagen inglasad balkong med vidsträckt utsikt över grönskande omgivningar. Här finns möjligheten att sätta sin egna prägel och skapa ett nytt drömboende. Optimalt planerad lägenhet med rymliga och lättmöblerade rum samt utmärkt förvaring i flera inbyggda garderober. Rikligt med ljusinsläpp ifrån rejäla fönsterparti som förstärker den trivsamma känslan. Här bor ni i ett centralt läge med närhet till Solna C och Mall of Scandinavia med utmärkta kommunikationsmöjligheter (t-bana, buss, pendeltåg och tvärbana). Lägenheten har ett renoverat badrum med möjlighet till snabb inflyttning för den som önskar.

HSB:s Brf Blåkulla i Solna är en välskött förening med låga avgifter där kabel- TV och bredband ingår. Den solida och populära föreningen är med sina 439 st lägenheter en av Solnas absolut största. Tvättstuga i samma fastighet med moderna tvättmaskiner. Stor innergård med fina planteringar som föreningens trädgårdsgrupp aktivt arbetar med samt lekplats för barnen. På innergården finns det även två stycken grillplatser. Föreningen förfogar även över ett gym och en bastu för föreningens medlemmar. Föreningen tillhandahåller även en festlokal och gästlägenhet som kan hyras. Här finns det även tillgång till garage för 500:-/mån som nås ifrån hissen samt tvätthall med högtryckstvätt. För den händige så finns det även i garaget en mekplats för däckbyte eller enklare reparationer. Smidigare än så blir det knappast.

I Hagalund så har ni nära till allt! I området finns skolor och daghem, här finns även en matvarubutik (Willys) med allt man behöver. I anslutning till Willys finns även ett apotek, skrädderi och restauranger. Endast tio minuters gångväg bort finner ni Solna Centrum med sitt rika utbud av butiker och service. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med tät busstrafik eller T-bana och inom några minuter nås pendeltåget och tvärbanan. För den som kör bil så är E4:an bara någon min från bostaden i både söder och norrgående riktning. Inom kort så kommer även tunnelbanans Gula Linje att börja byggas med den nya tunnelbanestationen Södra Hagalund precis utanför bostaden. Detta kommer binda ihop Hagalund med övriga Solna ända in till Odenplan. På kort avstånd ligger både Hagaparken med dess grönska samt Råstasjön. På gångavstånd från bostaden finns Friends Arena och Mall of Scandinavia med sitt enorma utbud av shopping, närservice och restauranger.

Välkommna på visning!

Patrik Barej - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

67.5 kvm

Avgift:

2 726 kr

Pris:

(36 963 kr/kvm) 2 495 000 kr

Aktuellt bud:

3 100 000 kr (45 926 kr/kvm)
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Consector

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Patrik Barej

Patrik Barej

0708-67 70 30


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Hagalundsgatan 44, vån 6 Solna Hagalund

HitCounter