Trunstavägen 7

Knivsta kommun
995 000 kr
  • 1 Rum
  • 27 kvm
Anmäl intresse

Välkommen till en yteffektiv och högt belägen 1:a på 27 kvm som tack vare sitt fantastiska ljusinsläpp i kombination med stora fönster och takhöjd på 2,7 meter bidrar till en ljus och luftig atmosfär!

Den välplanerade bostaden fördelar sig på hall samt ett unikt allrum med genomgående parkettgolv, fenomenalt ljusinsläpp och goda sällskapsytor. Ett exklusivt kök med inredning designat för Terrasshusen Marbodal med full teknisk utrustning samt ett lyxigt helkaklat badrum.

Intill bostadens ytterdörr finns en "entrébalkong"/loftgång mot innergården. På entrébalkongen finns även ett externt kallförråd som hör till lägenheten. Bostadsrättsföreningen har en gemensam takterrass och en stor innergård, för soliga dagar och grillkvällar. Det finns även ett gemensamt cykelförråd.

Här bor ni med närhet till centrum och perrongen i en lugn och avslappnad miljö med grönska utanför dörren. För er som pendlar tar ni tåget till Uppsala på endast 8 min, till Arlanda på 8 min och till Stockholm på 30 min. Närhet till Willys matbutik som ligger ca 50 m bort och Ica som ligger ca 150 m bort.

Kom och upplev ett lyxigt och kvadratsmart boende i Knivsta!

Knivsta är Sveriges snabbast växande kommun, och dagens befolkning om 16 000 invånare bedöms öka till 25 000 fram till år 2025. Tågstationen innebär att man snabbt kommer till Stockholm, Uppsala eller Arlanda med SL- eller SJ-tåg. I centrala Knivsta finns flera matbutiker, restauranger och skolor. Här finns sjön Valloxen med Särstabadet och naturreservatet Lunsen med motionsspår och promenadvänliga stigar.

Jennie Hedengren - Mäklare Uppsala

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

27 kvm

Avgift:

1 636 kr

Pris:

(36 852 kr/kvm) 995 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Film & Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Trunstavägen 7

HitCounter