Sköndalsvägen 88, 2tr

Farsta Sköndal / Stockholm kommun
2 300 000 kr
  • 2 Rum
  • 55.3 kvm

Härligt ljus med öppna smakfulla och rymliga ytor

Välkommen till en ljus och trevligt belägen 2:a med solig balkong i västerläge.

Smakfullt öppna renoverade ytor. Fint ljusinsläpp och utsikt från lägenhetens stora fönster bidrar till hög mysfaktor. Genomgående fina golv med fräscha ytskikt. Smart planerat sovrum, med utgång mot balkong (möjlighet till att glasa in). Badrum med badkar och tvättmaskin. Utrustat med Säkerhetsdörr. Centralt läge i hus med hiss.

Här bor ni i utmärkt läge i grönskande och lummiga Sköndal med riktig småstadskänsla. Utanför porten erbjuds utmärkta kommunikationer med busshållplats som trafikerar Gullmarsplan, Farsta centrum, Skarpnäck samt Hökarängen. På gångavstånd finner ni även Sköndals centrum med livsmedelsbutik, bank, apotek, bibliotek, frisör, läkarmottagning m.m. Sköndal gränsar till Nackareservatet med ett stort utbud av friluftsliv och naturupplevelser. För sol och bad fantasten ligger både Drevviken och Flatenbadet. Vid Drevviken finns det även en utomhuspool, handikappsbad och ett utomhusgym.

Reseinformation
Buss 182 tar dig till Hökarängen på cirka 5 minuter.
Buss 181 går till Skarpnäck på cirka 10 minuter. Till Farsta centrum cirka 10 minuter.
Buss 188 till Gullmarsplan går dygnet runt och tar cirka 12 minuter.

På gångavstånd finner ni även Sköndals centrum med livsmedelsbutik, Notars mäklarkontor, bank, apotek, bibliotek, frisör, restauranger och läkarmottagning. Precis utanför porten finns busshållsplatsen där buss till Gullmarsplan avgår ca var 15:e minut. Även direkt närhet till Drevviken med både badplats och mysiga promenadstråk.

Sköndal har två skolor för årskurs 0-6, Sköndalsskolan och Sandåkraskolan och i Norra Sköndal finns även Thoren Framtid för årskurs F-9. I området finns dessutom flera kommunala och öppna förskolor.

Sköndal gränsar till Nackareservatet med ett stort utbud av friluftsliv och naturupplevelser. För sol och bad fantasten ligger både Söderbysjön och Flatenbadet. Här finns det även en utomhuspool och ett utomhusgym.

Sköndal ligger i Stockholms kommun ca 1 mil söder om Stockholm city. På 50-talet byggdes ett större småstugeområde här och idag har området vuxit till ca 7000 invånare. Här bor man nära storstaden men ändå lugnt och nära naturen.

Varmt välkommen på visning!

Robin Ström - Mäklare Farsta, Sköndal, Skogås & Trångsund

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

55.3 kvm

Avgift:

3 193 kr

Slutbud:

2 300 000 kr (41 591 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Robin Ström

Robin Ström

0709-99 79 29


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter