Karlslundsgatan 16, vån 6

Karlslundsgatan 16, vån 6

Södertälje kommun
1 650 000 kr
  • 2 Rum
  • 60 kvm
Anmäl intresse

Varmt välkommen till denna perfekta 2:a. Här möts man av en ljuvlig atmosfär och ett underbart ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Goda förvaringsmöjligheter i garderober i hallen. Härlig inglasad balkong med bra solläge, balkongen har plats för balkongmöbler. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Stambytt badrum med badkar. Stort och rymligt kök med stor arbetsyta samt mycket förvaring i över och underskåp. Kökets maskinpark består av kombinerad kyl och frys, spis, diskmaskin samt fläkt. Stor matplats som rymmer ca 6 personer. Här har ni chansen att skapa ert drömboende. Med möjlighet till snabbt tillträde.

HSB brf Morkullan är en bra och stabil förening som har en låg skuldsättning. Föreningen äger fastigheten (Ej tomträtt) Morkullan 3. Föreningen består av 225 lägenheter. Här får du ett behagligt boende med hiss, lägenhetsförråd, tvättstuga, cykelförråd och P - platser för medlemmarna. Föreningen har en låg skuldsättning endast 2481 kr/kvm. I avgiften ingår värme, vatten och internet 250mbtis/s.

Här bor du med närhet till Stockholm - bara 36 minuter med Pendeltåget. För dig som åker bil så är E4/E20 några minuter bort. Bra kommunikationer med bussar. Här finns även Ica supermarket samt övrig service. Promenadavstånd till Södertälje centrum som erbjuder ett stort utbud av shopping i form av butiker, restauranger samt caféer på gågatan samt i gallerior. Här har du närhet till Tom tits experiment och Torekällberget. Här finns även stora företag som Scania. Promenadavstånd till Astra Zeneca, Dinbil samt Telge koncernen.

Välkommen till ditt nya hem!

Fadi Shamoun - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

60 kvm

Avgift:

3 518 kr

Pris:

(27 500 kr/kvm) 1 650 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Fadi Shamoun

Fadi Shamoun

0708-99 45 61


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Karlslundsgatan 16, vån 6

HitCounter