Solberga Ängsväg 15

Solberga / Älvsjö / Stockholm kommun
2 500 000 kr
  • 3 Rum
  • 62 kvm

Välkommen till BRF Kupan!

Äntligen till salu i Brf Kupan! Två trappor upp finner ni denna välplanerade 3:a som karaktäriseras av sitt goda ljusinsläpp och sociala planlösning. Stor hall som öppnar upp sig mot det ljusa vardagsrummet, insynsskyddade sovrum, vardagsrum med plats för matplats för hela familjen samt en solig balkong är bara några av de fördelar du får som ägare av denna charmiga 3:a i Brf Kupan.

Brf Kupan är lokaliserad på Solberga Ängsväg 15, 17 och 19 och innehar 52 lägenheter där samtliga bostadsrättsinnehavare åtar sig vissa uppgifter som definitivt höjer trivselfaktorn i föreningen (se informationsblad från förening i länk till höger). Garageplats finns att hyra för 500kr/mån.

För den som föredrar en lugn tillvaro i hemmet trots det blygsamma avståndet till serviceutbud såväl som kommunikationer blir det inte bättre än såhär. Här bor ni i ett barnvänligt område nära lekplatser/parklek och bara några få hundra meter till Älvsjö centrum med pendeltåg, bussar och fullt serviceutbud som mataffärer, gymanläggningar, bibliotek, bank, restauranger, konditori samt flertalet lokala affärer. Ifrån pendeltågstationen tar ni er in till Stockholms Central på endast 10 minuter.

Varmt välkomna!

Jakob Nilsson - Mäklare Älvsjö

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

62 kvm

Avgift:

4 918 kr

Slutbud:

2 500 000 kr (40 323 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Jakob Nilsson

Jakob Nilsson

08-568 487 95 · 0708-99 79 33


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

HitCounter