Blekingegatan 57, 3 tr.

Katarina/Sofia / Stockholm kommun
5 410 000 kr
  • 2 Rum
  • 65 kvm

Vacker funkis 2:a i toppskick med balkong och perfekt läge på Söder!

På Blekingegatan 57 finner ni denna stilfulla funkis 2:a med vackra tidstypiska detaljer och en optimalt utnyttjad planlösning. Väldigt välskött och trevlig BRF som äger marken och har tillgång till garage samt en trygg ekonomi tack vare de stora lokalintäkterna.

En kulturmärkt fastighet byggd 1941 och ritad av arkitekterna Nils Ahrbom och Helge Zimdal, som bland annat ritat Svenska Ambassaden i Peking och ABF-huset i Stockholm. Kika in på föreningens nya hemsida och läs om huset/områdets historia https://www.pyramiden4.se/.

Lägenheten är genomgående i väldigt fint skick, här har man renoverat omsorgsfullt och bevarat originalcharmen. Här bor man med det bästa av två världar, utanför vardagsrummets fantastiska fönsterparti har man Södermalm och Götgatans stadsliv medan den andra delen av lägenheten har ett härligt lugn mot innergården och utsikt över innergårdar och ett vackert pilträd.

Fantastiskt vardagsrum, socialt och väl tilltaget med plats för både soffmöblemang och matgrupp. Det stora fönsterpartiet är mycket smakfullt och skapar en ljus och behaglig rumsmiljö. Trevligt och fint renoverat kök med matplats för 4 personer och utgång till balkongen. Fullt utrustat med allt man kan tänkas behöva, originalcharmen finns kvar även här. Stor balkong med plats för möblering finns i läge in mot den grönskande innergården, lugnt och rofyllt. Vidare i lägenheten finner man ett generöst sovrum med garderober i originalskick, ett nyrenoverat och stilrent badrum med golvvärme och tvättmaskin samt en välkomnande hall med originaldetaljer, kolmårdsmarmor och gott om förvaring i garderober.

Brf Pyramiden 4 är en välskött förening med 40 bostadsrätter, 10 garageplatser samt 3 stora lokaler som ger goda lokalintäkter. De stora renoveringarna i föreningen är avklarade samt 2018 betalade föreningen dessutom av ett lån på ca 4,2 miljoner kronor (enl. år 2018).

Goda kommunikationer i form av den gröna tunnelbanelinjen (Skanstull) och busslinjer finns precis utanför dörren. För matbutiker och shopping finns bland annat Skanstull, Skrapan och Medborgarplatsen. Läget kring bostaden är optimalt med allt man kan tänkas behöva i direkt närhet. Trots att lägenheten ligger så centralt är det kort gångavstånd till flera grönområden, bl.a. Helgalunden och Vitabergsparken med sin Parkteater, Eriksdalsbadet ligger bara några minuter bort och där finns de fina promenad- och motionsslingorna längs Årstaviken. Närhet till trendiga Nytorget där Söderpulsen flödar med hela dess utbud av restauranger, butiker och caféer. Myllrande Katarina Bangata, där bland annat Bondens marknad hålls, ligger även det bara ett stenkast bort. Allt som allt en lägenhet med stor charm, karaktär och härligt ljus, belägen i ett av Södermalms absolut trendigaste områden.

Ett hem ni inte vill missa!

Ludvig Carlsson - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

65 kvm

Avgift:

3 109 kr

Slutbud:

5 410 000 kr (83 231 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Ludvig Carlsson

Ludvig Carlsson

08-556 966 00 · 0709-99 79 82


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter