Valutavägen 66E

Valutavägen 66E

Hägerstensåsen / Stockholm kommun
1 750 000 kr
  • 1 Rum
  • 36 kvm
Anmäl intresse

Stor balkong - Nära tunnelbana - Helkaklat badrum med golvvärme - Bredband 1000 Mbit/s ingår -

Lägenhet med stor balkong i fastighet byggd 2007. Stort och fantastiskt kök med matplats för flera personer, mycket fönster för ett gott ljusinsläpp och ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrum med plats för säng, soffa och soffbord. Gott om förvaring i platsbyggda garderober både i vardagsrum och hall. Ljusa och fina ytskikt genomgående i lägenheten. Bredband 1000 Mbit/s ingår i avgiften.

Attraktivt belägen i ett fritt och grönt läge på en lugn gata. Från bostaden är det ca 500m till Hägerstensåsens t-bana som tar dig till Södermalm på 7 minuter och centralen på 16 minuter. Dessutom stannar buss 147 mot Liljeholmen ca 400 m från bostaden. Liljeholmen fungerar som en knutpunkt med kommunikationer över hela stan i form av tvärbana, bussar och tunnelbana. För den som vill slippa trängas i kollektivtrafiken kan man rulla ner till Södermalm på 10 minuter med cykel.

Runt husknuten hittar du grönområde med joggingstråk i flera riktningar. Du kan snabbt ta dig till Hägerstensbadets utomhuspool, Hägerstens amfiteater och en välskött minigolfbana på Personnevägen.

Till Hägerstensåsen centrum är det ca 500 m där det utöver en tunnelbanestation finns en välsorterad ICA Supermarket, blomsteraffär, restauranger, och populära Café Gården.

Läget är optimalt med vattnet nedanför backen i Axelsberg. Hägerstenshamnen kantas av grönska, båtar och badbryggor. Strandpromenaden för dig till Vinterviken som erbjuder kolonilotter och kajakuthyrning. Härifrån har ni också en vacker cykelväg som för er ända in till Stockholms city längs med Vinterviken och sjön Trekanten.

Kort promenad till Telefonplan centrum med tunnelbana, konstfack, Söderbergs bageri, träningsanläggningar, klättercenter samt restaurangerna Koloni och Landet vid innovativa Telefonplan. Deras klubb Heaven Up Here har korats till Sveriges bästa klubb. Telefonplan har utvecklats från en sömnig närförort med industrier till en oerhört levande stadsdel som idag erbjuder allt du behöver inom kultur, mat, nöje och bevarade grönområden bara ett stenkast från innerstadens puls. Här har mycket planerats samt projekteras och mer är på gång att ske i detta otroligt nyskapande bostadsområde.


Vid Telefonplan finner du träningsanläggningarna SATS, Mitt Gym, Puls & Träning och Telefonplan CrossFit. Här finns även service av apotek, bank, matbutik och kvarterskrogar. År 2004 flyttade Konstfack och Designens hus in i Ericssons gamla telefonfabrik och sedan dess har området moderniserats och attraherat en allt yngre målgrupp.

I närområdet i Midsommarkransen finner du smultronställen som, grönskande Svandammsparken med Svenska glassköket, Coffee Bean café, sushibaren Masahiro, Svenska Hamburgerköket, restaurang Nygammalt, Amazing India samt omtalade Svenska sushiköket. Bredvid underbara Svandammsparken finner du guldkornet Nalle & Kroppkakan.


Katja Åkerberg - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

36 kvm

Avgift:

3 200 kr

Visning:

Söndag 15/12 Kl. 19:00-19:30

Pris:

(48 611 kr/kvm) 1 750 000 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

  • Söndag 15/12 Kl. 19:00-19:30Spara i kalender

    Öppen visning - anmäl dig gärna för info om bostaden säljs innan söndagen

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Valutavägen 66E Hägerstensåsen

HitCounter