Norrbackagatan 44, 3,5 tr

Norrbackagatan 44, 3,5 tr

Vasastan Birkastan / Stockholm kommun
4 195 000 kr
  • 2 Rum
  • 42 + 18 kvm
Anmäl intresse

Magisk sekelskiftestvåa med vindskaraktär och fönster i tre väderstreck!

Med en helt unik planlösning och 60 kvm golvyta finner man denna helt magiska och välplanerad 2:a med ca 3,1 meter i takhöjd. Lägenheten ligger belägen mot en lugn innergård, högst upp i fastigheten med fönster i tre väderstreck. Här har man lyckats skapa en unik och optimerad 2:a i en gammal vacker sekelskiftesfastighet. Lägenheten har massor av mysfaktorer med flertalet välbevarade sekelskiftesdetaljer, fungerande öppen spis samt ett stort sovrum med snedtak och framtagna takbjälkar. Boyta och därigenom även den yta man betalar avgift för, är 42 kvm samtidigt som faktisk golvyta är 60 kvm. Måste ses på plats!

När man kliver in i lägenheten möts man av den vackra entrén med fina furugolv och goda avhängningsutrymmen. Vidare in når man lägenhetens vardagsrum med fungerande öppen spis och plats för soffa, tvhörna samt läsplats. Köket är rejält med plats för matbord och rikligt med arbetsytor och förvaring. Sovrummet är helt unikt med vackert framtagna takbjälkar, platsbyggd öppen förvaring samt takfönster. Badrummet, som ligger med ingång från entrén, har kaklade väggar samt klinkergolv och inrymmer dusch, wc samt handfat.

Till lägenheten tillhör ett vindsförråd samt ett källarförråd.

Föreningen har en mycket god ekonomi där de lyckats hålla en mycket låg belåning om ca 2 700 lån/kvm ( 2 600 000 sek totalt) samtidigt som de renoverat fastigheten och hållit den i gott skick. Utöver detta så äger de marken och har 3 lokaler som ger lokalintäkter. Kort och gott en mycket välmående förening.

På idylliska Norrbackagatan bor ni lugnt och fridfullt med Rörstrandsgatans myllrande folkliv runt hörnet. Rörstrandsgatan kantas av välkända restauranger, caféer och butiker. För den som önskar mer shopping finns nyligen renoverade Västermalmsgallerian en kort promenad bort. Birkastan bjuder även på närhet till vackra promenadstråk längst med Karlbergskanalen eller längs med Brunnsviken i Hagaparken. I direkt närhet till lägenheten finns goda kommunikationer med buss, tunnelbana, pendeltåg och flygbussar.

Idag är charmiga Birkastan ett eftertraktat bostadsområde. Det kallas ofta för lilla Paris på grund av den franska atmosfären med många restauranger och caféer. Särskilt längs Rörstrandsgatan finns populära mötesplatser och ett glatt nöjesliv.

Missa inte chansen att upptäcka denna fantastiska bostad på en av Stockholms stads bästa adresser. Varmt välkommen på visning!

Magnus Jonzon - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

42 kvm

BIAREA:

18 kvm

Avgift:

1 759 kr

Visning:

Onsdag 13/11 Kl. 11:30-12:30Söndag 17/11 Kl. 14:30-15:30Måndag 18/11 Kl. 18:00-18:30

Pris:

(99 881 kr/kvm) 4 195 000 kr

(Inkl. Biarea 69 917 kr/kvm)

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

  • Onsdag 13/11 Kl. 11:30-12:30Spara i kalender

    Öppen förhandsvisning - Anmäl gärna intresse

Ansvarig mäklare

Magnus Jonzon

Magnus Jonzon

08-556 966 04 · 0708-67 70 14


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Norrbackagatan 44, 3,5 tr Vasastan Birkastan

HitCounter