Thunbergsgatan 7, 3 tr

Hammarbyhöjden/Johanneshov / Stockholm kommun
2 600 000 kr
  • 2 Rum
  • 53 kvm

Accepterat pris. Renoverad tvåa högst upp i huset med stor balkong om ca 9 kvm

Accepterat pris. Välkommen in och njut av denna väldisponerade tvåa med närhet till både natur och storstadens puls.

En charmig lägenhet med optimalt nyttjade kvadratmetrar. Här finns ett välplanerat kök och ett väl tilltaget vardagsrum som är enkelt att möblera.
Även sovrummet är luftigt och har plats för både förvaring och stor säng. Förvaring finns även i hallen i form av två platsbyggda garderober med överskåp.

På attraktiva Thunbergsgatan bor du nära både natur och storstadens puls, med tunnelbanan endast ett par minuter bort. För den friluftsintresserade ligger Nackareservatet runt hörnet med sina unika ströv- och friluftsområden. I reservatet finns bland annat Söderbysjöns badplats, Hellasgården, löp- och skidspår och mountainbikebanor. I närheten finns även golfbana och utegym för den sportiga. Vintertid erbjuder Hammarbybacken utförsåkning med magisk utsikt över hela Stockholm.

Södermalm med sitt breda utbud av kaféer, restauranger och barer ligger bara en behaglig promenad bort. Är du shoppingsugen ligger Globen shopping med sitt breda utbud i närheten och för dig som är idrotts- och evenemangsintresserad finns Globen, Hovet och Tele2 Arena inom behagligt avstånd.

Varmt välkomna på visning.

Hanna Parwén - Mäklare Hammarby Sjöstad / Johanneshov

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

53 kvm

Avgift:

4 081 kr

Slutbud:

2 600 000 kr (49 057 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter