Stöttingsgränd 16, 1tr

Västertorp/Hägerstensåsen / Stockholm kommun
2 920 000 kr
  • 2.5 Rum
  • 59 kvm

Totalrenoverat kök & badrum-Möjlig 3a-Balkong i söderläge-Inkl TV & bredband-ca 100m fr T-bana!

Med ett stenkast från Västertorps tunnelbanestation finner ni denna fina och renoverade bostad i toppskick med gavelläge och balkong i fantastiskt söderläge. Här finner man en lägenhet i mycket fint skick tack vare flertalet renoveringar under senare år så som ommålning av alla rum och nya ekgolv i sovrum, kök och hall, renovering av kök samt badrumsrenovering. Man får även ett mycket gott ljusinsläpp tack vare gavelläge och fönster i tre väderstreck. Flera av lägenheterna i föreningen i samma storlek disponeras precis som denna bostad som 3 rok tack vare stort kök som delats av där gamla matrummet används som barnrum, gästrum eller kontor. Köket i stilrent vitt utförande med fin bänkskiva samt läcker, svart mosaik genomgick en totalrenovering 2016 och erbjuder en fullutrustad maskinpark bestående av induktionshäll, köksfläkt, integrerad diskmaskin, integrerad och kombinerad kyl/frys samt inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn. Vidare finns stort vardagsrum med gott om plats för önskat möblemang såsom soffgrupp, bokhyllor, tv-möbel och matgrupp. Här finns även utgång till lägenhetens balkong vilken är placerad i söderläge och erbjuder många härliga stunder sommartid. Bostaden erbjuder två stycken sovrum varav ett stort sovrum vilket lämnar gott om plats för dubbelsäng samt tillhörande garderober och byrå respektive ett lite mindre sovrum som nås från köket. Badrummet stambyttes och totalrenoverades 2011 och erbjuder helkaklade ytor i stilrent vitt och svart samt faciliteter såsom badkar, WC, tvättställ med kommod och golvvärme. Här finns även ett frostat fönster för dagligt ljusinsläpp. För förvaring finns stor walk-in-closet i hallen med gott om plats för kläder och skor och förråd i källaren.

Här bor man i bostadsrättsföreningen Barisen 1 vilken är en mycket bra förening med stabil ekonomi. I avgiften ingår både värme, vatten, el till golvvärme i badrum, bredband (fiber) och basutbud för TV. De gemensamma utrymmen som finns är bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, källarförråd och cykelförråd/barnvagnsförråd. På föreningens mark finns även grillplatser för de boende att nyttja samt lekstuga, sandlåda och odlingslådor. Föreningen tillhandahåller även parkeringsplatser för 450 kr i månaden. De senaste åren har fastigheterna genomgått flertalet större renoveringar så som stambyte av el, kök och bad samt fönsterrenovering. I föreningen finns även flertalet hyresrätter vilket inbringar kapital varje månad och kan ses som ett dolt kapital vid framtida avyttring.

Här bor ni i mysigt område med grönskande omgivningar. I Västertorps centrum med gångavstånd från lägenheten finns det man kan tänkas behöva såsom bank, café, pizzeria, butiker och mataffärer. Nära till hands finns ett flertal förskolor i närområdet samt Västertorps skola på promenadavstånd. På bara några minuter går man även till Hägerstensbadet och Västertorps sim- och idrottshall. Vill man ta sig vidare så är kommunikationerna i området goda med röd tunnelbanelinje. Med denna tar ni er på bara några minuter till populära Liljeholmen med fler anknytningar såsom bussar, tvärbana och flygbussarna till Arlanda. Här finns även Liljeholmstorgets galleria med butiker, gym, apotek, matbutiker och flertalet restauranger.

Varmt välkommen på visning!

Signe Caroline Sjövall - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

2.5 Rum

BOAREA:

59 kvm

Avgift:

3 224 kr

Slutbud:

2 920 000 kr (49 492 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter