Störtloppsvägen 3

Västertorp/Hägerstensåsen / Stockholm kommun
2 700 000 kr
  • 2 Rum
  • 56 kvm

Gavellägenhet högst upp i huset - Nära T-bana

Varmt välkommen till denna moderna och smakfulla lägenhet. Denna lägenhet har renoverats under 2014 och håller i dagsläget en mycket hög standard.
Stilrent kök med maskinpark bestående av integrerad diskmaskin, ugn, spishäll, köksfläkt, inbyggd mikro och kombinerad kyl/frys. I köket finns även gott om utrymme för placering av större matbord framför de två fönsterpartierna. Bostadens vardagsrum är rymligt med ljusa ytskikt och vacker parkett på golv, här finns även lägenhetens franskabalkong som vetter mot grönska. Vidare finns ett sovrum med plats för dubbelsäng och med intilliggande garderober med gott om plats för förvaring av kläder och skor. Badrummet genomgick stambyte och renoverades under 2013. Här finns helkaklade ytskikt med vitt kakel på väggar och grått klinker. Badrummet erbjuder även ett fönster och de faciliteter som finns är dusch, handfat med kommod och WC, badrummet är förberett för tvättmaskin. Lägenheten har även säkerhetsdörr och. för ytterligare förvaring finns rymligt källarförråd om cirka 6-7kvm.

Brf Kälkbacken 1 är en mycket välskött bostadsrättsförening med låg belåning samt god ekonomi. Under 2000-talet har flera större renoveringar och underhåll gjorts så som stambyte i kök, bad samt el år 2013, fönsterrenovering under 2011/2012 och renovering av tvättstuga 2011. Fiber finns indraget i fastigheten och föreningen är ansluten till ComHem.
Föreningen äger marken där 2 st bostadshus finns placerade med adresserna Störtloppsvägen 1-2 samt Isgränd 3-17 och man har sammanlagt ca 60 st lägenheter i föreningen varav flera hyresrätter vilka kan ses som ett dolt kapital vid framtida avyttring. För medlemmarna finns en mysig och lummig innergård med bland annat grillplats och sandlåda. Föreningen har även tvättstuga i källaren på Isgränd 11 med 3 tvättmaskiner, torktumlare, mangel och torkskåp samt en renoverad samlingslokal på Isgränd 17 vilken kan hyras till ex kalas, övernattning eller andra evenemang. De boende har tillgång till källarförråd, cykelrum för cyklar/barnvagnar och för parkering finns parkeringsplatser för 350 kr/månad. I övrigt råder boendeparkering i området på omkringliggande gator och taxa 5. Föreningen brukar anordna en trevlig gemensam föreningsdag/trädgårdsdag under våren respektive hösten med ex korv och fika. För mer information besök föreningens hemsida: http://www.kalkbacken1.se.

Här bor ni i ett lummigt och barnvänligt område med närhet till det mesta. Lägenheten är placerad med närhet till Västertorps tunnelbanestation i centrum endast ca 250 m från porten.
I Västertorps centrum finns utöver tunnelbana det man kan tänkas behöva såsom bank, café, sushi, thai invid tunnelbanan, pizzerior, kinesisk restaurang, kvarterskrog, butiker och mataffärerna Coop och Hemköp, vilka har generösa öppettider. Här finns bland annat populära och mysiga konditoriet "Bakstugan" som har ett härligt utbud av sötsaker. Tre gånger om året anordnas även en marknad i Västertorp, vilket skapar en mysig och bra sammanhållning i området och god kontakt med sina grannar. Nära bostaden finns förutom det stora lekparksområdet "Lugnet" dessutom basketplan, fotbollsplan, utegym samt Västertorps sim- och idrottshall och utomhusbadet Hägerstensbadet. På promenadavstånd nås även restaurang- och kulturutbudet vid Telefonplan och Fruängen. Flera populära förskolor samt grundskolor finns belägna i närområdet, däribland Västertorpsskolan samt Hägerstensåsens skola, vilka båda inrymmer utbildning från förskola till och med årskurs 6. De gymnasieskolor som är närmast belägna finns i Liljeholmen, Brännkyrka och Skärholmen. Med tunnelbanan tar ni er lätt vidare till bland annat närliggande Liljeholmen med populär galleria och ytterligare anknytningar såsom bussar och tvärbana. På 10 minuter når ni stadens puls i Hornstull. För mer shopping finns Kungens Kurva på nära avstånd med bil där bland annat IKEA finns beläget.

Välkommen på visning!

Fadi Shamoun - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

56 kvm

Avgift:

3 381 kr

Slutbud:

2 700 000 kr (48 214 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Fadi Shamoun

Fadi Shamoun

0708-99 45 61


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter