Slätbaksvägen 28, 2 tr

Årsta / Stockholm kommun
3 100 000 kr
  • 2 Rum
  • 53 kvm

Möjlig 3:a med rymlig balkong och utsikt mot lummigt skogsparti!

Välkommen till en välplanerad och trivsam lägenhet (möjlig 3:a) på populära Slätbaksvägen. Här erbjuds ett insynsskyddat läge, balkong mot lummigt skogsparti, bevarade originaldetaljer och rymligt badrum med tvättmaskin. Området kännetecknas av grönskande omgivningar, närhet till service, trevliga restauranger och goda kommunikationer.

När du kliver in i den trevliga hallen möts du av goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i rymliga garderober bakom praktiska skjutdörrar. I anslutning till hallen ligger det stambytta badrummet med tvättmaskin och vädringsfönster. Vidare når du köket som är i gott skick med plats för stort matbord. Köket går med enkelhet att återställa till originalplanlösning och dela av till ett extra rum. På så sätt förvandlas lägenheten till en trerummare. Vardagsrummet är ljust och luftigt och erbjuder olika möbleringsalternativ. Här finns plats för både soffa, tv-möbel samt ett matsalsbord om så önskas. Från rummet når du den trevliga balkongen med utsikt mot Globen och ett rofyllt skogsparti. Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel.

Stabil Brf där de stora renoveringarna är gjorda. Månadsavgiften kommer att sänkas med 10% från och med 1 januari 2020.

Föreningens hus är belägna längs med hela Slätbaksvägen, bakom denna bostad finns dessutom en fin parkmiljö med plaskdamm. På nära avstånd ligger även en skate-, cross-, och cykelbana. Underhållen fastighet där de stora renoveringarna är genomförda.
Vid intilliggande Årstaviken, även kallad blåbärsskogen, finns flera härliga promenadstråk med såväl utegym som bryggor och badplatser. Här finns bland annat Årsta Gård - en äldre herrgård och tidigare säteri - samt Koloniområde Dianelund med säsongsöppet café, se http://www.dianelund.se. I närheten finns även Skanskvarn vars koloniförening precis fyllt 100 år, hit går man för att koppla av i fina miljöer och för att fika i den gamla kvarnen. Från Tanto går båtar över till Årsta holmar där ni upptäcker orörd natur i urskog med rikt djurliv.

Cirka fem minuters gångväg till ICA-butik och den nya Engelska skolan på Sköntorpsvägen. Runt knuten ligger dessutom vackra Årsta Torg med flertalet restauranger med alltifrån danskt, indiskt, italienskt, grekiskt, japanskt mongoliskt till Stockholms kända Palmyra kebab. Här finner ni dessutom apotek, bibliotek, biograf, gym, konditori, nyckelmakare, mataffärer, retro-butiker, skräddare, med mera - allt detta med en pittoresk småstadskänsla!

Det är inte heller långt till Globens shopping, Gullmarsplan eller Liljeholmen. Kommunikationerna är utmärkta med tät busstrafik och tvärbanestation Linde, som går regelbundet till Gullmarsplan och Liljeholmens T-banestationer, alternativt Årstabergs pendeltågsstation, därifrån tar du dig snabbt till City eller vidare norrut till Arlanda. Med cykel når du Södermalm på under tio minuter!

Varmt välkommen på visning!

Monia Belgacem - Mäklare Årsta

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

53 kvm

Avgift:

3 364 kr

Slutbud:

3 100 000 kr (58 491 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Monia Belgacem

Monia Belgacem

08-580 80 794 · 0735-01 69 48


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter