Oskarsrogatan 9, vån 6

Solna Huvudsta / Solna kommun
3 250 000 kr
  • 3 Rum
  • 77 kvm

Välkommen till detta seniorboende där du som är 50 + har möjlighet att bli beviljad inträde!

Välkommen till detta seniorboende där du som är 50 + har möjlighet att bli beviljad inträde. Denna förening har allt man kan önska; bastu, ateljé, bibliotek, vävstuga, snickarbod, festlokal, övernattningslägenhet, vacker trädgård samt garage, tvättstugor och egen vaktmästare. Föreningen är mycket aktiv, vilket utav många är väldigt uppskattat. Vid högtider såsom lucia och midsommar brukar fester anordnas. Aktiviteter som till exempel sömnad, bordtennis, gymnastik, bridge, trädgårdsskötsel och keramikverkstad finnas att tillgå. Deltagandet är självklart frivilligt, men ofta uppskattat för gemenskapens skull!

Själva bostaden finner ni i insynsskyddat läge på sjätte våningen med en underbar inglasad balkong i soligt läge. Garanterat en favoritplats. Ytan är disponerad över två sovrum, en sällskapsdel som är placerad i hjärtat av lägenheten, samt fint kök som rymmer större matplats i lägenhetens vackra burspråk. Här kan den matlagningsintresserade husera fritt och bjuda in stora middagssällskap. Det större sovrummet har bra storlek och rymmer en dubbelsäng samt garderober och annan trivselmöblering. Det andra praktiska sovrummet erbjuder flera inredningsalternativ och kan även disponeras som arbetsrum. Badrummet är utrustat med WC, badkar, handfat och tvättmaskin. Hörnläget med fönster i två väderstreck skapar ett fantastiskt ljus i hela lägenheten. Den sobra inredningen och de ljusa färgvalen som genomsyrar hela lägenheten binder ihop rummen och skapar ett stilfullt hem att trivas i. Bostaden har även en inre reparationsfond om 2.887 kr till förfogande.

På Oskarsrogatan bor man med gångavstånd till matbutik, caféer, restauranger och kommunikationer. Med en kortare promenad tar ni er även till Solna Centrum.

Varmt välkommen på visning!

Patrik Barej - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

77 kvm

Avgift:

5 777 kr

Slutbud:

3 250 000 kr (42 208 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Patrik Barej

Patrik Barej

0708-67 70 30


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter