Luxgatan 9

Kungsholmen/Lilla Essingen / Stockholm kommun
3 600 000 kr
  • 1.5 Rum
  • 38 kvm

Underbar lägenhet på Lilla Essingen i skuldfri förening med balkong i fritt söderläge

Välkomna till denna magiska adress på Lilla Essingen, från vardagsrummet och balkongen har du en oslagbar utsikt över Mälaren och delar av Stockholm. Läget är väldigt lugnt med direkt närhet till allt det fina ön har att erbjuda. Lättmöblerat vardagsrum för både soffgrupp, tv-hörna och en matplats för 4-6 personer. Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng.

Brf Blåslampan 2 är en skuldfri förening med 36 bostadsrätter, 1 hyresrätt och 1 lokal. Föreningen äger marken (dvs ej tomträtt) Inga avgiftshöjningar är planerade. Som boende har du tillgång till vindsförråd, cykelrum, tvättstuga, trädgård med terrass där det är tillåtet att grilla. Föreningens bostadshus har genomgått många stora och kostsamma renoveringar såsom stambyte i kök och badrum, elstigar, tak, trapphus renovering, fönster, tvättstuga m.m.

Lilla Essingen är en fantastisk oas mitt i Stockholm och precis på strandkanten vid Mälaren finns den här lägenheten vackert belägen. På sommaren vibrerar en härlig utlandskänsla som gör området helt unikt. Ön har fantastiska natursköna promenadstråk, parker, stort antal badbryggor, båtklubbar samt ett bra utbud av butiker, caféer och restauranger.
Luxviken har segelbåtsdjup och är välbesökt under sommaren. Då isen ligger på Mälaren kan man passa på att åka långfärdsskridskor.
Runt hörnan från lägenheten ligger en av stans bästa restauranger Lux Dag för Dag och välomskrivna Rosa drömmar, och på några minuters gångavstånd ligger trendiga Pappas Deli, en espressobar/café med utsikt över Luxviken samt Essinge Tapas.

I området finns Tempo närbutik med bra öppettider, ICA, sushirestaurang, kemtvätt/skräddare mm. Utöver detta finns ett flertal andra restauranger och butiker på ön. Omåttligt populära Luxparken ligger precis nedanför balkongen och erbjuder härliga gräsytor invid vattnet med utsikt mot Långholmen och bort mot Riddarfjärden. I anknytning till Luxparken finns även flera lekparker.

SL pendelbåt 89 med frukostkafé tar dig från Luxparken till T-centralen/Stadshuset på under 10 minuter, ett härligt sätt att ta sig till jobbet på morgonen utan stress. Bra kommunikationer med bland annat buss nummer 1, som tar dig till Fridhemsplan på några minuter, och sedan vidare mot Stureplan. Buss 56 går via Luxgatan mellan Stora Essingen och Fridhemsplan. Tvärbanestopp på Stora Essingen och båten Mouwitz som sommartid går sträckan Gamla stan - Lilla Essingen - Alvik strand.

Fadi Shamoun - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

1.5 Rum

BOAREA:

38 kvm

Avgift:

1 717 kr

Visning:

Söndag 15/12 Kl. 11:45-12:45Måndag 16/12 Kl. 17:45-18:15

Slutbud:

3 600 000 kr (94 737 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Fadi Shamoun

Fadi Shamoun

0708-99 45 61


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter