Skidskyttevägen 2, 3tr

Västertorp/Hägerstensåsen / Stockholm kommun
3 600 000 kr
  • 3 Rum
  • 68.5 kvm

Inglasad balkong i sydväst - Insynsskyddat - Hiss & garage - ca 200m till T-bana - Nära skola!

I populära Västertorp med närhet till tunnelbanestation och centrum finner ni denna ljusa och fräscha bostad i fastighet från 2008 vilken bland annat erbjuder hiss, garage, förråd på entréplan, cykelrum, barnvagnsrum och tvättstuga. Bostaden präglas av vitmålade ytskikt, genomgående parkettgolv och gott ljusinsläpp tack vare generösa fönsterpartier. Lägenheten i sitt moderna utförande disponeras enligt följande: välkomnande hall med klinkersektion på golv och stor garderob med skjutdörrar för förvaring. Lägenhetens härliga vardagsrum nås från hallen och lämnar plats för soffgrupp, bokhyllor, tv-möbel och övrig önskad möblering. I anslutning till vardagsrummet ligger den så kallade loggian vilket är ett inglasat ljusrum med många användningsområden. Nuvarande innehavare tillämpar detta rum som gästrum men det kan med fördel även disponeras som kontor eller barnrum. I delvis öppen planlösning från vardagsrummet når man vidare ett stilrent kök med en fullutrustad maskinpark från Siemens bestående av spishäll, köksfläkt, kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn och varmluftsugn. I köket finns även goda arbetsytor och förvaring i över- samt underskåp. Härifrån når man sedan balkongen vilken är inglasad och placerad mot sydväst och erbjuder eftermiddags- och kvällssol. Vidare finns ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och med goda förvaringsmöjligheter i stor walk-in-closet. Invid hallen finns det helkaklade badrummet i ljusa färgval med alla tänkbara faciliteter så som tvättmaskin, torktumlare, golvvärme, dusch med vikbar glasvägg, WC och handfat med kommod. I badrummet finns även väggskåp för badrumsartiklar. För ytterligare förvaring finns även ett stort externt förråd på entréplan.

Här bor man i en välskött och trevlig bostadsrättsförening i modern fastighet från 2008 med hiss. I föreningen finns 119 st lägenheter med adresserna Skidskyttevägen 2, 4, 6 och 8 och mellan husen finns trevliga innergårdar med bland annat grillplatser för de boende. Flertalet gemensamma utrymmen finns att nyttja så som tvättstuga, förråd, cykelrum och barnvagnsrum på entréplan. I föreningen finns även varmgarage samt parkeringsplatser för 800 kr respektive 350 kr i månaden. I övrigt råder boendeparkering på omkringliggande gator. Föreningen har även gästparkeringsplatser utanför port 8. Marken upplåts med tomträtt och under 2018 sänktes avgälden med nästan 50%. I månadsavgiften till föreningen ingår värme, vatten, ComHems grundutbud för TV samt Internet.

Västertorp är ett mycket lummigt och trevligt område med närhet till det mesta. Lägenheten är placerad bara någon minut från tunnelbanestationen Västertorp och dess röda linje. I centrum på nära avstånd finns det man kan tänkas behöva såsom bank, café, sushi, pizzerior, kinesisk restaurang, kvarterskrog, butiker och mataffärerna Coop och Hemköp, vilka har generösa öppettider. Här finns bland annat populära och mysiga konditoriet "Bakstugan" som har ett härligt utbud av sötsaker. Tre gånger om året anordnas även en marknad i Västertorp, vilket skapar en mysig och bra sammanhållning i området och god kontakt med sina grannar. Nära bostaden finns förutom det stora lekparksområdet "Lugnet" dessutom basketplan, fotbollsplan, utegym samt Västertorps sim- och idrottshall och utomhusbadet Hägerstensbadet. På promenadavstånd nås även restaurang- och kulturutbudet vid Telefonplan och Fruängen. Flera populära förskolor samt grundskolor finns belägna i närområdet, däribland Västertorpsskolan samt Hägerstensåsens skola, vilka båda inrymmer utbildning från förskola till och med årskurs 6. De gymnasieskolor som är närmast belägna finns i Liljeholmen, Brännkyrka och Skärholmen. Med tunnelbanan tar ni er lätt vidare till bland annat närliggande Liljeholmen med populär galleria och ytterligare anknytningar såsom bussar och tvärbana. På 10 minuter når ni stadens puls i Hornstull. För mer shopping finns Kungens Kurva på nära avstånd med bil där bland annat IKEA finns beläget.

Varmt välkomna till denna fina bostad i populärt område!

Signe Caroline Sjövall - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

68.5 kvm

Avgift:

4 052 kr

Slutbud:

3 600 000 kr (52 555 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter